madzia88, dzięki!pomyślę pomyśle............Dopóki kobietka kasy nie prześle to nie będę kombinować. Przecież wiadoma że kiecuszki nie wyrzuce tylko spróbuje naprawić.
calineczka napisał/a:
Roszpunka czyli zanosi sie , że sprawa dobrze sie skończy
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-23, 20:29
cerrata, a co tam wystawiłaś
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 376 dni temu Posty: 7350 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-02-23, 22:46
Anija napisał/a:
a co tam wystawiłaś
kieckę ze studniówki
"super " aparat, o którym wcześniej mówiłam
i taki kombinezon roboczy.. pozostałości po pracy wakacyjnej... ale nieużywany ni razu
Mój bratanek chciał mikrofon ( nagrywaja sobie płytke hip hopową ) więc mu zamówiłam i wczoraj dostałam .szybko i bez problemowo i chwilkę temu pozytyw juz został wysłany
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 128 dni temu Posty: 28 Skąd: Kraków
Profil: Wzrost: 159 cm
Wysłany: 2008-03-03, 19:57
Bardzo rzadko kupuje na allegro, ale jeszcze się nie nacięłam Ostatnio kupiłam stanik w "egzotycznym" rozmiarze 60E
_________________ Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 144 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-03-16, 08:58
Założyłam konto niedawno na allegro i postanowiłam sobie coś kupić. Spodobała mi się torebka z Hello Kitty. Skontaktowałam się ze sprzedawcą, dokładnie wypytałam no i przelałam pieniążki na konto. Teraz czekam aż dojdą, wpłacałam na poczcie więc to może potrwać. Uspokaja mnie fakt, że jest to SuperSprzedawca i nie ma żadnych negatywnych i neutralnych komentów. Pozostaje mi czekać. Napewno kupię sobie coś na urodzinki jeszcze z Allegro, np. pasek. Ale jak widzę, że sprzedawca ma dużo niegatywów to nie ryzykuję... Polubiłam Allegro i dużo czasu po nim buszuję ale ciuchy boję się kupować. Narazie zaczynam od galanterii i dodatków
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
a ja od jakiegoś czasu zaczełam kupować perfumy pewnej znanej firmy "wysyłkowej". początkowo myślałam że to jakieś podróbki bo na allegro kosztują mnie przeszło połowe mniej, ale okazujało się że są to oryginalne kosmetyki tej firmy!!!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 242 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-03-17, 12:04
Znalazłam ostatnio coś identycznego jak allegro.. aukcje, ta sama szata graficzna (tylko w odcieniu błękitu), te same ikonki.. wszyściusieńko identyczne
Znalazłam ostatnio coś identycznego jak allegro.. aukcje, ta sama szata graficzna (tylko w odcieniu błękitu), te same ikonki.. wszyściusieńko identyczne
ja to bym sie bała kupować na takich aukcjach, skoro nawet nie maja pomysłu na "swój styl". albo to jacyś oszuści.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 160 dni temu Posty: 665
Profil:
Wysłany: 2008-03-17, 23:55
Shamatu napisał/a:
A nie było to czasem motoAllegro?jeden z podserwisów allegro?właśnie w odcieniach błękitu jest a zresztą u mnie na "normalnym" allegro też jest dużo niebieskiego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum