bo najłatwiejsza w hodowli ale jak nabiore doswiadczenia to marzy mi sie storczykowa ( jest w naszej galerii..czasem sie na górze pokazuje ) albo
Pseudocreobotra ocellata lub podobna c.elongaty ( roznia sie tylko dł skrzydeł )
http://www.allegro.pl/ite...rini.html#photo
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 157 dni temu Posty: 665
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 01:57
Koledze kupowałam gwinejska dokładnie sztuk 3+Drosophila Melanogaster,ale nie pamiętam od kogo.Musiałabym sprawdzić.
A jeśli chodzi o wizualne aspekty to zgadzam się co do Pseudocreobotra ocellata i Hymenopus coronatus ale dodam,że Pseudocreobotra wahlbergii też jest piękna jak motyl
Jak zdecyduje się w końcu zamówić to pewnie i tak wybór padnie na gwinejską
ps.z tą dyskusją o modliszkach trzeba uciekać,bo nas modki pogonią
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 225 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 18:46
dodatki to kupuje,chociażby ta torba co kiedyś pokazywałam-jestem z niej bardzo zadowolona.ale są też rzeczy do których jak doliczyc koszty wysyłki to sie nie za bardzo opłaca kupic.póki co jestem zadowolona,nic nie zwracałam,wszystko było ok,paczki dośc szybko
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum