Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 335 dni temu Posty: 1803 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-02-14, 16:03
na allegro nie podoba mi się to że kupujący musi pierwszy wystawiać komentarz a sprzedający go widzi. zauważyłam że osoby wystawiające komuś negatywa bądź neutrala same taki komentarz otrzymują. dlatego często wolą poprostu nie wystawić nic (sama tak miałam), bo nie chcą mieć "niesłusznego" negatywa. powinno być coś takiego jak na fotce że sprzedający widzi iż otrzymał komentarz od danej osoby, ale dopiero jak sam mu wystawi to może go zobaczyć. kurcze troche pogmatwałam
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 16:06
zgadzam sie ja raz wstrzymałam sie przed wystawieniem komenta....chciałam neutrala wystawic...( przesyłka szła dłuuuuuuugo strasznie a miała byc wysłana w ciagu 2 dni..szła z wawy wiec niedaleko) gdybym go wystawiła to dam głowe ze tez bym otrzymała neutrala albo nawet negatywa...
No mam nadzieje że nie będzie. Na aukcji było napisane że zwrot lub wymiana jak najbardziej możliwe. Tylko teraz nie wiadomo jak długo będziemy na kaske czekać. A jakiego meila mój D. tej babie wstrętnej napisał.....................
Normalnie wstyd jak nie wiem co!!!W dzisiejszych czasach tak klienta olać i uflogany towar wysłać! Płaciłam za towar pełnowartościowy,nowy więc taki chcę dostać!!!!!Tyle czasu już kupujemy na allegro i pierwszy raz taki zonk.
Normalnie tak bym coś najchętniej potłukła lub podarła ze złości.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 485 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-14, 19:58
tuptunio napisał/a:
powinno być coś takiego jak na fotce że sprzedający widzi iż otrzymał komentarz od danej osoby, ale dopiero jak sam mu wystawi to może go zobaczyć.
zgadzam się z tym 100% tak byłoby najbardziej sprawiedliwie
cerrata chyba już się domyślałam, jaki kupiłaś aparat bo mój kolega tak samo się nabrał, ale on sobie zostawił ten aparat, chociaż zdjęcia robi nie za dobre
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum