Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
zakupy na allegro,warto?
Autor Wiadomość
Anija 

Informacje:
Dołączyła 480 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-14, 09:39   

Książki to ja sprzedawałam :) bo się opłacało o wiele lepiej niż oddać do antykwariatu
Dużo kolczyków kupiłam i naprawdę się nie zawiodłam :D a najbardziej to się cieszyłam z opaski do włosów bo wyglądała jeszcze ładniej niż na zdjęciach

REKLAMA

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 363 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 10:40   

allegro wiadomo ma plusy i minusy :-D
moze sie wypowiem o kosmetykach bo duzo kupuje poniewaz tam mi sie bardzo oplaca :-D bardzo duzo zuzywam kosmetykow w okresie Sylwestrowym letnim bale maturalne sluby itd.i dlatego tam sobie wole kupic bo ceny wahaja sie nawet o 5zł
odradzam kupowac osoba ktore nie znaja sie w ogole na numerkach tzn.ktos kupuje sobie podklad puder sypki cienie blyszczyki szminki itd na allegro nie wiedzac jaki w rzeczywistosci bedzie to kolor dlatego bo fajny ma kolor w kompie to odradzam(trzeba znac w rzeczywistosci jaki to kolor) :-D
perfumyto mam na to patent na alegro takze perfumy sa tansze wiec najpier ide do drogerii sprawdzam dany perfum ktory mi sie spodobal na allego sprawdzam jak pachnie jak ladnie to kupuje go na allegro :-D
akcesoria i przybory caly zestaw tipsy lampy kleje zele akrykle itd-nie oplaca sie kupowac zestawow na allegro bo zawsze do zestawu wcisna syf
kuferki-bardzo sie oplace rzetelnie wykonane w ogole super sa
pedzle do makijazu-syf wlosie wychodz :roll:
ciuchy-z ciuchami to jest roznie
buty-ostatnio kupowalam kozaki super

Opis zdjecia:
sukienka takze ma ten sam rozmiar i kolor material super
Plik ściągnięto 0 raz(y) 32,01 KB

Opis zdjecia:
super kiecka kolor taki sam rozmiar takze taki jaki jest w tabeli
Plik ściągnięto 0 raz(y) 30,06 KB

Opis zdjecia:
takie sa jak na rysunku
Plik ściągnięto 2 raz(y) 161,98 KB

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 305 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 10:57   

madzia88 napisał/a:
akcesoria i przybory caly zestaw tipsy lampy itd-nie oplaca sie kupowac zestawow na allegro bo zawsze do zestawu wcisna syf

madzia88, ja kupłam zestaw do robienia akryli i był super! Dodali gratis kolorowe akryle i jakieś wzorki do wtapiania.Zadowolona byłam bo wszystko co potrzebne tam było i od razu mogłam robić tipsiorki.Jakość też była ok.
Kiedyś kupiłam zestaw cieni Ruby Rose czy coś takiego-48 kolorów-kolorki super jak na fotce ale trwałość do kitu.D. śmiał się ze mnie -że czego oczekiwałam za tak małą cenę. On woli kupić drożej a dobrej i sprawdzonej jakości.
madzia88, te sukieneczki na allegro kupiłaś? Ładne!

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 363 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 11:01   

Roszpunka napisał/a:
madzia88, ja kupłam zestaw do robienia akryli i był super! Dodali gratis kolorowe akryle i jakieś wzorki do wtapiania.Zadowolona byłam bo wszystko co potrzebne tam było i od razu mogłam robić tipsiorki.Jakość też była ok.
Kiedyś kupiłam zestaw cieni Ruby Rose czy coś takiego-48 kolorów-kolorki super jak na fotce ale trwałość do kitu.D. śmiał się ze mnie -że czego oczekiwałam za tak małą cenę. On woli kupić drożej a dobrej i sprawdzonej jakości.
madzia88, te sukieneczki na allegro kupiłaś? Ładne!
Roszpunka, bo ja kupilam caly zestaw robilam paznokcie najpier siorce bo chcialam wyprobowac nowy zestaw (a nie chcialam na osobie ktora placi)wiec wyszyl super a po paru dniach tips sie odkleil wiec taka pyla trwalosc zestawu zawsze cos dorzuca beznadziejnego :-D
tak te rzeczy sa moje :-D fajnie ze sie podobaja dziekuje ;*
Ostatnio zmieniony przez madzia88 2008-02-14, 11:06, w całości zmieniany 2 razy  

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 491 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 11:03   

Mój najlepszy zakup na allegro :)

Botki

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 305 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 11:04   

madzia88, a moje wytrzymywały dużo:wszystkie prace w domu (łącznie ze zmywaniem-bo jeszcze zmywarki nie miałam),pranie ręczne,moją pracę w pizzerii........ Także zastrzeżeń nie miałam. Może Ci jakiś przeterminowany kit wcisnęli?

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 363 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 11:07   

Roszpunka napisał/a:
madzia88, a moje wytrzymywały dużo:wszystkie prace w domu (łącznie ze zmywaniem-bo jeszcze zmywarki nie miałam),pranie ręczne,moją pracę w pizzerii........ Także zastrzeżeń nie miałam. Może Ci jakiś przeterminowany kit wcisnęli?
pewnie tak ale juz jest spoko bo tipsy zele kupuje w hurtowni fryzjerskiej :-D

Martha 

Informacje:
Dołączyła 315 dni temu

Profil:
Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-14, 11:09   

ciuchow nie kupuje z powodow.. takich jakie wymienialy dziewczyny wyzej.. niezgodnosc, a to troszke za duze. Ciuchy to ja wole przymierzyc, obejrzec z kazdej strony:)
Sporo kupuje za to ksiazek i kosmetykow do robienia paznokci. (wlasciwie to przynajmniej raz na 1,5 mies cos kupuje z tej beczki:P:P
Warto sprawdzac komenatrze jakie ma dana osoba, i dopytac sie mailowo o szczegoly ktore nie sa podane w opisie...

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 363 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 11:15   

Martha napisał/a:
Warto sprawdzac komenatrze jakie ma dana osoba, i dopytac sie mailowo o szczegoly ktore nie sa podane w opisie...
raz licytowalam tanio zegarki bardoz ladne kobieta miala same pozytywy strasznie duzo u niej osob licytowalo bo miala zegarki bizuterie i co sie okazalo nabrala nas wszystkich :oops: wchodze na jej strone konto zablokowane i masa negatywow <bezradny> miesiac czekalam na zegarki lub na zwrot kasy dostalam zegrki ale nie te co wylicytowalam :roll:

Martha 

Informacje:
Dołączyła 315 dni temu

Profil:
Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-14, 11:23   

auaa....w sumie jak ktos chce oszukac to i tak oszuka...:( niestety

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 465 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2008-02-14, 11:40   

Kupowałam ksiazki, kosmetyki a z avonu bo często tansze niz w katalogu , raz buty ale okazały sie za duze więc oddałam i bez problemu dostałam kase z powrotem, posciel mamy z bratowa ulubionego sprzedawcę który ma super posciel dobrej jakości i tania
Krzysiek tez kupował słuchawki a raz nawet kupilam nowy tel komorkowy i bylam zadowolona

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 305 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 13:56   

Hahahaha,tak zachwalałam a właśnie się sparzyłam. Właśnie dotarła dziś sukieneczka dla mojej córci -doszła po ok.miesiącu. Ale muszę niestety ją odesłąć-przysłali poplamioną i na bolerku są poprute aplikacje.Koszmar!!! Sukienusia tak to śliczna. Gdyby nie te plamy-jakby z krwi czy rdzy?Będę rządała też zwrotu kosztów przesyłki bo to skandal żeby tak usyfioną sukienkę przysłać.Opakowanie jest czyste czyli ktoś z premedytacją taką zapakował! :evil: A miała wyglądać tak:

[ Dodano: 2008-02-14, 13:57 ]
Ale jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opis zdjecia:

Plik ściągnięto 2 raz(y) 44,49 KB

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 466 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 15:53   

ja raz kupiłam aparat na allegro.. beznadzieja, nie zgadzał sie z opisem i mam zamiar sprzedać go w taki sam sposób :P

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 305 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 15:57   

Cytat:
mam zamiar sprzedać go w taki sam sposób
cerrata, nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe................................. Ale ja w tej chwili jestem tak wkurzona że pewnie też bym tak zrobiła. Sprawdzałam teraz komentarze tego fatalnego sprzedawcy i w oststnich dniach kilka negatywów dostał. Następny będzie od nas <killer>

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 466 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 16:00   

Roszpunka napisał/a:
cerrata, nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe...

poprostu powiem, że ma 12 Mpxl
bo tyle ma ale rozdzielczości, matryca ma 3 Mpxl...
ja sie na to złapałam i nie mogłam zwrócić bo tyle Mpxl ma tylko, że nie matrycy...
a ja głupia nie pomyślałam...i kupiłam

Odpowiedz do tematu