Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-13, 17:54
Roxi, rozumie was..... ogólnie mi chodziło ze nie kupiła bym auta na allegra nie stricte do wypowiedzi bo jak dla mnie to za drogi wydatek jak za taka nie pewną tranzakcie tzw kot w worku ..... swoje tez często kupuje od znajomych by szczerze wiedzieć co działa a co nie
Ja swego czasu sporo kupowałem na allegro jak do tej pory wszystko wychodziło ekstra... ostatnio zakupiłem sobie buty i też elegancko. Dlatego z czystym sumieniem polecam.
_________________ Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...
a ja w ostatnim czasie się rozkręcam na allegro ubrania ciążowe kupiłam - wszystkie trafione a teraz akcesoria dla dzidzi: łóżeczko już w domu, pościel zamówiona, do ubranek się przymierzam. duży wybór, o wiele większy niż w sklepach (bynajmniej w wałbrzyskich sklepach), a i ceny atrakcyjne. tak więc jestem jak najbardziej na TAK!
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 77 dni temu Posty: 976 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-14, 14:43
Madzia81, Po prostu wniosek jest taki: albo trafisz w swój prodikt, który Ci się podoba, albo nie ja tem w 99% trafiłam także polecam, teraz czekam na tę zalotkę.
Ja chyba uzalezniona od allegro jestem. Teraz tylko czekam az w koncu bede mogla cos zamowic jak na swieta pojade do Polski Kupilam juz wiele rzeczy, poczawszy od ciuchow, torebek, gier, ksiazek, komorek, monitora itd.... skonczywszy na zabawkach lozkowych Najdrozszy zakup to nieuzywana juz przeze mnie lustrzanka Canona. Zdarzyly mi sie 3 razy nieporozumienia ale zawsze sprzedawca wymienial.
I zgodze sie ze bardzo wazne jest sprawdzic w komentarzach od kogo sie kupuje
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Ja np często analizuje negatywne komentarze. Bo jeśli ktoś daje negatywa za to,że nie wpłacił pieniędzy na konto a czeka na paczkę lub po dwóch dniach wystawia negatywa bo paczki nie otrzymał to sorry,ale ktoś jest niepoważny kupiłam raz prezent dla Misiaka od sprzedawcy,który miał kilka takich negatywnych perełek i byłam zadowolona,bo przedmiot dokładnie taki jak w opisie/zdjęciach i szybko paczka dotarła
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 77 dni temu Posty: 976 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-16, 09:55
Tilia, dokłądnie, niektórzy wystawiają bezmyśne negatywy, są to najczęściej osoby niedoświadczone na allegro. Zdarza się, że ktos wystawia komuś komentzarz negatywny bo dostał przedmiot ne ten któy zamawiał rzeczywiście, a czasem jak ktoś sprzedaje na szeroką skalę to może mu się to pomylić, i wystarczy o tym poinformować i odesłąć towar, sprzedawca przyśle ten zamówiony w rzeczywistości i zwróci koszty przesyłki. Ale cóż nie każdy to rozumie, i zaśmoeca swoimi komentzarzami czyjeś konto...Często zdarzają się takie osobym któe nie wiedzą jak kupować, nie wiedzą że jej negatyw nieprzemyślany, zostanie na całę życie na karcie sprzedawcy...
jak to powaznie zabrzmiało Zgadzam sia z tobą Roxi wystawis negatywny kometarz łatwo, a czasem wystarczy tylko mail do sprzedawcy i wszystko można załatwić.
[ Dodano: 2008-10-18, 15:44 ]
Właśnie otrzymałam paczke z koralikami kupionymi na allegro. Czuje sie jakbym ogladała fotografie odebrane od fotografa robione na kliszy. Niby wiesz co tam jest, ale dokładnie nie wiesz jak to wyglada.
Oczywiście, że zdażają się takie ciuszki, że na zdjęciu wygladają super a w rzeczywistości nie są warte nawet złotówki, ale warto szukać i przebierać, nie bać się spróbować zakupu u nowego allegrowicza. Ja znalazłam ostatnio jednego - reklama, który na swoich aukcjach niedość, że dobrze opisuje swoje aukcje to podaje dokładne wymiary a i zdjęcia są autentyczne.Wiem to z własnego doświadczenia bo już zdążyłam u niego zakupić płaszczyk i parę tunik.
Dlatego probujcie dziewczyny bo naprawdę można wyłowić okazje.
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-10-22, 07:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum