Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 76 dni temu Posty: 976 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-13, 12:46
Ja na allegro kupiłam ok
30 produktów, i sprzedałam dwa, i jestem bardzo zadowolona, jedynie raz koleś sprzedał mi telefon wadliwy, ale to sie poźniej okazało. Zamierzam w niedługim czasei zacząc sorzedwać na allegro biżuterię tak na większą skalę, mam już w tej sprawie wszystko obmyślane, nawet dostawce. Ale to fakt, że ludzię często sa niezadowoleni z zakupów w sieci. Wiadomo- nie widzisz towaru na własne oczy, nie możesz go dotknąc. Ale jeśli sprzedawaca jest uczciwy to można zwrócić towar. Jestem też zwolenniczką takich zakupó bo nie trzeba z domciu wychodzić, a to jak dla mnie jest wielki atut.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 424 dni temu Posty: 5800 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-13, 12:53
ja tam uwielbiam robic zakupy w sieci,na allegro w sumie zamawialm tylko 1 raz,ale bardzo czesto kupuje rzeczy na ebay'u,albo na stronach internetowych sklepow
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 520 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-10-13, 12:59
Kocham P zamawiam co miesiac np. wklady do maszynki wilkinson intuition-sa srasznie tanie,nawet z przesylką, bo za 5 sztuk w sklepie placę kolo 40 zl, na allegro kolo 30
Poza tym kupuję tam bieliznę angielksą- staniki, figi stringi Freyi,czy Curvy Kate.
Lubie tez kupic jakis szal, czy torebkę, rzadziej spodnie- wole je mierzyć, czesto koszulki i tusze do rzęs.Kocham Allegro
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-13, 13:00
Ja dziś na przykłąd kupiłąm sobie na allegro zalotkę, bo przeczytałam temat w którym dziwczyny się o niej dobrze wypowiadały, z przesyłką zapłaciłam 12 zł:) i nie muszę z pracy wychodzić:))malenka, Jeśli chcesz sie przekonać to możesz zakupić sobie właśnie taka pierdułkę jak ja, nie bierz broń Boże przykłądu z mojego faceta, któy sobie kup[ił samochod haha co to był za złom, ja oprócz allegro też kupowałąm inne rzczy w sklepach internetowych, zawsze można wtedy skorzystać zestrony ceneo.pl
Wysłany: 2008-10-13, 13:02
malenka napisał/a:
że mi czegoś nie przyśle, albo przyśle uszkodzony..
jesli nie przysle ci ktos czegos, to allegro zwara ci kwote jaką wplacilas za daną rzecz, warto patrzec na komentarze i kupowac u ludzi zaluzonych, poza tym czesto jest tak, ze jesli ci co nie pasuje to mozesz wymienic lub oddac, oczywiscie w opcji kup teraz, bo w opcji licytacji nie mozna nic oddac, niestety-kiedys kupilam spodnie i pan przyslal mi za male : odeslalam, on pokryl koszta przesylki, i przyslal mi nie dosc ze dobre spodnie, to esczze pudelko czekoladek na przeprosiny:)
Ja np.mam sprawdzonych sprzedawcow
[ Dodano: 2008-10-13, 14:03 ]
Roxi napisał/a:
sobie kup[ił samochod haha co to był za złom, j
Moj facet rowniez kupil samochod z allegro, ale pomyślał... i najpierw pojechał go po prostu obejrzeć ; )P
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
sprężynę w materacu.
Wysłany: 2008-10-13, 13:43
Roxi napisał/a:
Ananas, no wiesz, mój też pojechał obejżeć, też myślał, ale jak kupujesz używane auto to trzeba się liczyć z tym, że kupujesz kota w worku
No co ty do mnie mowisz ; )
R. zanim zalicytował pojechał obejrzec samochod, przejechal sie nim, polozyl pod nim, wszystko posprawdzał : p
Nie kupujesz kota w worku jesli znasz sie troche na mechanice, lub jedziesz obejrzec samochod z kims , kto ma o tym pojecie.
Tak wlasnie jest tez z Allegro, zanim chcesz kupic, dzwonisz umawiasz sie itd ; )
Bo to nie spodnie za 50 zl
sprężynę w materacu.
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-13, 13:48
mój chłopak często kupuje i sprzedają rózne rzeczy na allegro jakoś ma do tego większą odwagę niż ja .... ja wole sobie dotknąć rzecz i obejrzeć z każdej strony ..... choć mam parę fajnych rzeczy np. buty które sobie chwalę ale kupna auta przez allegro sobie nie wyobrażam
Wysłany: 2008-10-13, 15:08
fajna babka napisał/a:
upna auta przez allegro sobie nie wyobrażam
A na giełdzie sobie wyobrażasz? Toć to to samo , jedziesz, oglądasz, i kupujesz ; )
sprężynę w materacu.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-13, 17:28
fajna babka, troche źle mnie zrozumiałaś, napisałam przecież że pojechał obejrzeć, to po pierwsze, a po drugie, jak kupujesz auto używane zawsze kupujesz kota w worku, jak ktoś sie nawet superancko zna na mechnmice to i tak wszystkiego po godzinnym a nawet dwugoginnym oglądaniu z przejażdzką nie odkryje wszystrkich ukrytych wad auta, a uwierz mi kazde używane ma takich wiele, nie oidkryjesz tego czy bierze olej np. bo to dopiero wiadomo po setkach przebytych kilomertów, ekspoatacji etc.
Alisekai, Pewnie że dam znać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum