Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 627 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-10-18, 21:25 Zakupy dla maluszka :)))
Tutaj chwalimy się zakupami dla naszych kochanych brzdąców
Dzisiaj przyszedł rowerek dla mojej kochanej Jessiki .26.10 kończy roczek i chcieliśmy jej kupić coś porządnego,co bedzie miała na dłużej.To jest rowerek i kołyska w jednym.Na początku może robić za wózek,następnie za rowerek i kołyskę będzie miała na jakieś dwa latka zabawkę i nie był jakis mega dogi , daliśmy za niego 119,00
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 434 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-18, 22:37
Marzenko bardzo fajny rowerek xD ja będę niedługo musiała pomyśleć o jakiejś porządnej zabawce, bo mój chrześniak za 5 miesięcy kończy roczek
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 447 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-19, 08:46
super pomysł sporo dzieciaczków dostaje na pierwsze urodzinki rowerek i chyba lepszy jest od jeździka, bo na pewno będzie dłużej służył a ten jest superowy, taki kolorowy i wesoły pewnie spodoba sie solenizantce
Diablica666, prezent bardzo fajny teraz sobie tak przypomniałam , że Inesia tez taki miała ale nie wiem nawet dlaczego prawie w ogóle nie jezdziła. Stał sobie u brata w mieszkaniu i nie mieli gdzie jezdzic ,a jakby go do nas przywiezli to jest mnóstwo miejsca, teraz ma juz rowerek wiekszy taki co mozna kółka odkręcać i latem codziennie runda była
Wracając jednak to Twojego prezentu Diabliczko to zauwazyłam , że takie rowerki często są wykorzystywane zamiast wózka latem więc na pewno mała będzie zadowolona
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 316 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-19, 10:44
Rewelacyjny "pojazd" dla maluszka!
Teraz sprzdaje się takie kolorowe i ciekawe zabawski.
Pamiętam mój pierwszy rower. Był szary i odrapany ( odkupiony) -ale ile dawał radości!
Dla dziecka przyjaciółki napisałam już 3 bajeczki.
Nie mają ilustracji ale i tak chętnie ich słucha ( właściwie to zna je już na pamięć)
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 627 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-10-19, 10:54
Dzisiaj do tego kotka na kierownicy włożyłam baterie i jest super !!! świeci mu się nosek i czapeczka do tego za każdym razem jest inna melodyjka
calineczka napisał/a:
Twojego prezentu Diabliczko to zauwazyłam , że takie rowerki często są wykorzystywane zamiast wózka latem więc na pewno mała będzie zadowolona
A jaka chrzestna bedzie zadowolona że zamiast ciężkiego wózka będzie miała ją w małym rowerku na spacerku
calineczka napisał/a:
faktycznie cena przystepna
Moje uzależnienie od grzebania na allegro na coś się przydało dostaliśmy go bezpośrednio od hurtownika dzieki czemu jest bez marży,wogóle ma fajne zabawki także jeszcze nie raz tam zajżę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum