Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-20, 09:18
ja też nic nie kupowałam przed porodem tzn. kilka ubranek, pieluchy, kosmetyki, bo to potrzebne było od razu a np. łóżeczko kupili teście jak byliśmy w szpitalu, a wózek kupowaliśmy sami jak już byłam w domu moze to jest tylko głupi przesąd, ale podobno jak się wcześniej wszystkiego nakupuje, to poród jest bardzo ciężki
My jestesmy w trakcie robienia zakupow dla naszego brzdaca, ktory jest jeszcze w moim brzuchu. Pojawi sie na tym swiecie za 2 miesiace. Nie kupilam jeszcze rowerka bo za wczesnie ale mysle o jakiejs fajnej zabawce dla noworodka. Moze ktos mi cos doradzi?
Hmmm ja wariowalam z zabawkami,moj jak sie urodzil to mial w sumie wszystko,ale dopiero od miesiaca(a ma 4)sie bawi
Na poczatek fajnie jak bys miala melodyjke nad lozeczko i to powinno wystarczyc heheh,moj uwielbial i uwielbia przy tym zasypiac i sie bawic,jednak zaluje,ze nie kupilam tego na pilota bo sa i jest naprawde bardzo wygodne nie musisz ciagle wstawac.
Na allegro w PL widzialam takie do 100zl,nie sa tanie,ale przydatne
Ja mam takze bardzo duzo kolorowych grzechotek,kulek wszystko co szelesci,gra i brzeczy. Zreszta wkleje ci co mam mniej wiecej i jestem z tego zadowolona
Mam dokladnie takie samo
Maly sie bawi od drugiego miesiaca,ale ile smiechu jest przy tym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum