Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-12, 12:27
Kasiarzyna_31 napisał/a:
ehhh ......początkowo byłam oczarowana tym serialem, ale chyba go zdradzę na rzecz innego serialu Heroes
heheh nie warto hehehe Ja miałam podobne odczucia do ciebie tylko co do Herosów ( poczatek superrr - od polowy kiszka ) No oczywiscie 1 serie Herosów obejrzałam ale ma byc kolejna, wiec pierwsza wlasciwie sie konczy - nie konczy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 172 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-12-11, 22:54
na losta 4 serie czekam..mam nadzieje ze do tego czasu scenarzysci przestana strajkowac..:(
na poczatku (pierwsze 5 odcinkow) stwierdzilam ze jest nudne i dziwne a potem mnie wciagnelo ostro:)))
Heoresow rowniez ogladam - bardzo mi sie podoba choc to juz zupelnie cos innego. 2 seria powoli sie rozwija ale nabiera tempa juz:)
Wysłany: 2007-12-19, 12:49
No pewnie bedzie.. mnie w sumie bardzo interesuja kwestie ktore zostaly rozpoczete na jeden odcinek i jakos cisza teraz...
Np ta blondynka z ktora byl Hugo...co z nia kim byla naprawde.. bo przeciez byla w szpitalu psychiatrycznym...i dlaczego sie tam znalazla...
a co z dwojka hiszpanska ktora zginela..?
Coraz wiecej pytan a coraz mniej odpowiedzi...:(
Najgorsze jest to ze jak sie zacznie oglądać to trudno przestać bo wciąz jest nadzieja że w kolejnym odcinku coś się wyjaśni. Mnie też Lost wciągnąl.Nie ogladałam w tv tylko seriami na cd więc nie było problemu z czekanie na kolejny odcinek tydzień czasu. Ogólnie to fajny pomysł na serial ale za długo już to wszystko nie wyjaśnione
Wysłany: 2008-01-08, 13:24
Roszpunka napisał/a:
Najgorsze jest to ze jak sie zacznie oglądać to trudno przestać bo wciąz jest nadzieja że w kolejnym odcinku coś się wyjaśni.
dokladnie:) tak to jzu jest
[ Dodano: 2008-01-17, 21:21 ]
premierowe odcinki czwartego już sezonu pojawią się 31 stycznia 2008 r. na antenie telewizji ABC, oraz, zaraz po premierze w USA, zawitają w Polsce, w kolekcji VOD - nScreen - platformy cyfrowej "n".
tak pisza na Wikipedii:) ja juz sie nie moge doczekac
już podobno grają na N !!! ja też kocham lostów i nie mogłam się doczekać nowej serii. piatej serii też już się nie mogę doczekać skoro mówicie że ma być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum