Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 13:47
Jewel napisał/a:
No właśnie róbcie dużo zdjęć bo my chcemy mieć co oglądać a 10 zdjęciami się nie zadowolimy
zdjęć będzie masa bo Damian lubi robić, więc nie musicie się martwić pewnie majątek stracimy na kawiarenke internetową, zeby zdjęcia na płytki pozgrywać
madzia88 napisał/a:
co schudnac Magdaru palma szczelila do glowy z czego kobieto chyba z kosci na osci fajnie wygladasz
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 15:17
Jewel napisał/a:
Pewnie te 2-3 kg stracisz przed wyjazdem z nerwów.
w moim przypadku to całkiem możliwe ale spoko, taki stres jest wskazany musze jak ludź wyglądać, albo lepiej nie, bo mnie Damian sprzeda za 3 wielbłądy
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 20:33
Madae napisał/a:
whiskacz jest bleee...juz wielbłądy bym wolała
ja też ale co zrobić skoro mój chłop ma inne upodobania
a tak wracając do tematu, to zastanawiam się, czy w Egipcie jest bezpiecznie bo w sumie z Arabami to nigdy nic nie wiadomo
Ale Hurgada jest miastem typowo turystycznym, jeśli nie będziecie wchodzić wgłąb gdzieś w jakieś uliczki to nic Wam nie grozi
Moim zdaniem gdy się nie cwaniakuje to jest bezpiecznie. Nas w Tunezji nie spotkały żadne nieprzyjemne sytuacje z Arabami - wręcz przeciwnie - uśmiechnięcia, zagadywali. Fakt, że bardzo szybko masz dość namawiania na "caravana" albo inne przyjemności, czy zapraszanie do sklepów, ale to nic strasznego Wystarczy szybko ich zbywać, u nas najlepiej działało "tak, jedziemy na caravane właśnie jutro" itd
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 09:17
sami to się raczej nie będziemy gdzieś daleko wypuszczać ja sobie już znalazłam w necie jakiś słowniczek polsko-arabski i zaczynam sie uczyć, tego co może mi się przydać kolega mi mówił, że najbardziej przydatne jest "nie, dziękuję"
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 269 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-14, 15:32
Ja jak zwykle zakochana w Grecji wybieram się tam i w tym roku.
W ubiegłym nie było możliwości wyjazdu i aż się pochorowałam z tego powodu.
TAM JEST CUDOWNIE!
Niepowtażalny klimat, muzyka, zapachy, atmosfera, ludzie i to.............coś.
GORĄCO POLECAM.
Trochę mam obaw ponieważ kiepsko mówię po angielsku ale jest jeszcze czas by się podszkolić.
Jak ktoś chce się czegoś więcej dowiedzieć o hotelu w którym będzie lub danej miejscowości to wystarczy wejść na portal "wakacje.pl" i poczytać opinie osób, które tam były.Można mieć wtedy jako taki obraz.
Choć ja czytając to doszłam do wniosku, że ludzi ciężko zadowolić.
Mają plażę, morze, wrażenie a .................ciągle na coś narzekają
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 22:14
klimat tak plaze, morze tak , zabytki tak, potrawy juz mniej muzyka juz całkiem odpada a i włoskiego nie znosze hehehehe mimo to chetnie bym sie wybrała
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 319 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2008-02-14, 22:47
my byliśmy w Egipcie w 2004 roku, fajnie było naprawde warto polecieć, nam najbardziej podobał się wypad na rafy ja niestety nie mogłam nurkować, bo byłam już w ciąży, ale naprawde Madziu warto popłynąć na tą wycieczkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum