Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 15:21
Anija napisał/a:
a na ile lecicie?
na 2 tygodnie, bo na tydzień sie wogóle nie opłaca, jest tylko jakieś 1200zł taniej madzia, też sie zastanawialiśmy nad naszym morzem, ale wydać wydamy prawie tyle samo, a nikt nam pogody nie zagwarantuje ale nie dziwie się, że Ty wolisz tu na wakacje przyjeżdżać
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 423 dni temu Posty: 4272
Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 15:24
Magdaru napisał/a:
madzia, też sie zastanawialiśmy nad naszym morzem, ale wydać wydamy prawie tyle samo
my jak jedziemy do PL to nieziemskie pieniadze wydajemy P. mowi, ze na przysłowiowe Karaiby wyjazd wyszedłby taniej...
ale co zrobic jak ja uwilbiam do NAS jeździć
Magdaru, to super że ALL INCLUSIVE. Poznaliśmy w Tunezji taką dziewczynę. Ona była jakieś 5 lat pod rząd animatorką właśnie w Egipcie i mówi, że tam to właśnie opcja ALL INCL. jest bardzo mocno rozbudowana. Że naprawdę jest taki wypas, że tam to się nie chce wychodzić spoza obszaru hotelu i to nie tylko śniadania, obiady i kolacje są w cenie, ale wszystkie napoje, przekąski, pizze, lody o nic nie trzeba się martwić
Bo u nas w Tunezji to ALL INCL było takie ubogie, ale tam podobno oni mają to super-rozwinięte
Madzia, hotel i okolica wyglądają super fajny termin też wybraliście i w ogóle 2 tygodnie - odpoczniecie sobie, Mateusz się wyszaleje i to już za 3 miesiące
wylot z Katowic macie?
zastanawiam się czemu TY tak panikujesz??
co może być nie tak? biur podroży pewnie wybraliście sprawdzone, Egipt nie zniknie też z mapy, najwyżej jedzenie nie będzie przepyszne, a hotel bdęzie troszkę inaczej wyglądał. ale plaża, morze, słońce będą na pewno a to jest przecież w wakacjach najważniejsze no i dobre humory i niezestresowane żony
i fajnie, że nie musicie daleko na lotnisko dojeżdżać
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 16:50
Madzia81 napisał/a:
zastanawiam się czemu TY tak panikujesz??
bo ja jestem taka panikara zawsze dziury w całym szukam jestem rak domator i wszelkie wyjazdy to dla mnie stres ogromniasty ale racja, bedzie słońce, woda, fajne towarzystwo, więc powinno być ok
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-07, 12:42
Magdaru napisał/a:
więc powinno być ok
Nie powinno a na pewno będzie wszystko OK
A później zasypiesz nas opowieściami i zdjęciami już się nie mogę tego doczekać
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum