Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-28, 08:47
niby tak, ale nie jechaliście w upale przez pustynię
wyskoczyła nowa opcja - Tunezja
właściwie, to na początku myśleliśmy o Tunezji, a później jakoś tak na Egipt zeszło chłopaki (mój Damian i kolega z którym jedziemy) cały czas rozglądają się za jakąś ciekawą ofertą i dzsiaj własnie żona kolegi pisała maila z zapytaniem o Tunezję i wychodzi nas to prawie 1000zł taniej, więc chyba nie ma co się zastanawiać szukamy wycieczki przez wakacje.pl i takie hotele nam polecili http://www.wakacje.pl/hot...karya-2647.html i http://www.wakacje.pl/hot...limar-1877.html właściwie to nawet nie szukamy typowych hoteli tylko te domki - bungalowy bo przy nich jest większy obszar, więcej zieleni itd. a my pod kątem dzieci na wszystko patrzymy poza tym, że jest taniej to i Faraon się na mnie nie zemści
Magdaru, czy Tunezja czy Egipt to i tak szykuje Wam się extra wyprawa!!! Nie przejmuj się tak wszystkim bo osiwiejesz i stracisz całą radość tej przygody.Spokojnie wszystko zaplanujecie. Będzie super!!! Napewno!!!
mi jest wszystko jedno gdzie, bo nie byłam ani tu ani tu
To tak jak ja. Mój brat wybiera się w kwietniu do Egiptu w podróż poślubną. Nie znają szczegółów bo poczekają na oferty last minute-jest wtedy dużo,dużo taniej
Profil:
Wysłany: 2008-01-28, 11:59
Roszpunka napisał/a:
Nie znają szczegółów bo poczekają na oferty last minute-jest wtedy dużo,dużo taniej
my też właśnie czekamy już kilka razy dowiadywaliśmy się co i jak i jest coraz taniej ci nasi znajomi radzą, żeby poczekać do marca, to wtedy będzie dla nas idealnie, bo ceny już bardzo spadną
Magdaru, no to jak to nie ma być koniecznie Egipt, to ja poleciłabym Hiszpanię albo Włochy. wiele ładniejsze jak dla mnie i więcej można zobaczyć ogólnie mi (i chyba nie tylko mi, Ania też się Tunezją nie zachwyciła) podobają się kraje europejskie. no ale może niepotrzebnie mieszam w głowie
Profil:
Wysłany: 2008-01-29, 14:27
Madzia81, nie mieszasz my się na kraje europejskie wcale nie nastawiamy, bo są droższe, ze względu na to, że euro stoi drożej niż dolar mój brat jedzie do Włoch i wyszło ich na osobę 2800zł a nam teraz za Tunezję zaproponowali 5000zł z kawałkiem na 3 osoby, więc różnica ogromna poza tym Damian chce się po prostu najzwyczajniej w świecie przez 2 tyg. pobyczyć na jakieś zwiedzanie itp. przyjdzie czas jak Matik podrośnie
Profil:
Wysłany: 2008-01-29, 14:55
mnie jeszcze koleżanka do Bułgari ciągnie, ale jak się już z jednymi znajomymi umówiliśmy to nie możemy tak zmieniać co chwile, Bułgaria może za rok a Chorwacja też by mi się marzyła no ale nie można mieć wszytskiego naraz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 334 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-29, 14:56
Magdaru napisał/a:
mnie jeszcze koleżanka do Bułgari ciągnie, ale jak się już z jednymi znajomymi umówiliśmy to nie możemy tak zmieniać co chwile, Bułgaria może za rok a Chorwacja też by mi się marzyła no ale nie można mieć wszytskiego naraz
dokładnie piękna czysta woda, przystojni i sympatyczni Chorwaci, cudne parki krajobrazowe, urokliwe małe miasteczka, jednym słowem nic tylko jechać My w tym roku w końcu jedziemy po 3letniej przerwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum