ajć, a ja jestem gapa.. Zadużo spraw na głowie, mimo że urodził się w niej pomysł na zdjęcie, brakło czasu.. ale głos oddałam. zdolniachy z was, lejdis
Wysłany: 2008-07-28, 16:46
strus, a wiesz jak zalowalam ze nie wzielam?
Niestety zbieglo sie na to kilka okolicznosci osobistych... No i mi nie wypalilo....
Cala niedziele narzekalam ze nie wzielam udzialu bo konkurs byl stworzony dla mnie:P
Taka szansa..a teraz bede czekac z pol roku na kolejna...
Z jakichs literackich nie jestem mocna, bo ja scisly umysl...
[ Dodano: 2008-07-28, 17:47 ] strus, zreszta probowalam cudowac z tymi zdjeciami, a sie okazalo ze dziewczyny az tak nie dziwowaly, tylko co wpadlo do glowy. Sierota jestem ze zawalilam
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 774 dni temu Posty: 373
Profil:
Wysłany: 2008-07-29, 18:40
Niestety musimy zakonczyc ankiete juz dzisiaj
W sumie to tylko 24 h przed czasem a i tak duzo osob oddalo glosy.
Niestety, czasmi sie chce dobrze a zlosliwosc przedmiotow martwych mowi nam NIE
KAMERA PC CREATIVE WEBCAM INTERNET CHAT + jasnoniebieski kolor nicka
3 miejsce
Praca nr 7 - cerrata
Wygrywa:
Cytat:
SŁUCHAWKI GENIUS HS-04A
Rozbawic Was ? 1parasolka wyslala tyle prac ze zajely one 1 miejsce, 2 razy (tyle samo punktow obie prace) 2gie miejscie na rowni z Kahela.. i uwaga szok.. rowniez 3cie miejsce na rowni z praca cerraty Ale nie damy wszystkich nagrod parasolce, wiec reszta jej prac nie jest brana pod uwage.
Oczywiscie Kahela ma juz niebieski nick wiec nie otrzyma go
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum