Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zabawy w udawanie :)
Autor Wiadomość
Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 585 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-12-05, 14:55   Zabawy w udawanie :)

czasami jestem policjantka czasami to on jest policjantem, niekiedy jestem biedna dziewczynka co nie ma za co zyc.. hehehe

a jak jest u was ? macie czasami takie zabawy ze udajecie kogos innego ? np kogo ? :)

a moze macie jakies pomysly ? bo wlasnie szukamy nowych scenariuszy :)

REKLAMA

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 580 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2006-12-05, 15:33   

Ostatnio robiłam za pielęgniarkę bo moje kochanie było chore :mrgreen: żeby było bardziej realistycznie ubrałam swój fartuszek z praktyk i białe pończoszki ,zrobiłam mu masarz całego ciała a potem ... wiadomo co dalej :-D . żeby było śmieszniej po tej kuracji doznał cudownego uzdrowienia :)

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 586 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2006-12-05, 16:00   

Xantia napisał/a:
kochana, cos co na pewno sie spodoba Twojemu menowi ( chyba kazdemu) : poudawaj grzeczna uczennice ;)
Ile ja sie tego naprzygotowywalam, zeby kupic odpowiednia spodniczke (zeby byla wystarczajaco krotka, wystarczajaco sexi i w odpowiednich kolorach ), odpowiednia muzyczke skompletowac ( taka, zeby pasowala do NIEgrzecznej uczennicy) no i jeszcze lizaczka takiego dluuuuuuuuugiego (zeby przypominal wiadomo co) :mrgreen: ale efekt byl piorunujacy... no teraz caly czas mysle nad kupnem jakiegos innego stroju, ale tu niestety znowu <sciana> taki gotowy stroj pokojowki czy cos to cholernie drogi, a to jednorazowa przyjemnosc ;)
no a z takich bez przebieranek, to czasami udajemy ze sie nie znamy... ze dopiero co spotkalismy sie gdzies... no albo jak jest zabawa z kajdankami, no to wtedy ja jestem jego "slodka suczka" a on jest moim panem i musze byc posluszna ;>

Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 585 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-12-05, 16:03   

Kociak napisał/a:
Xantia napisał/a:
kochana, cos co na pewno sie spodoba Twojemu menowi ( chyba kazdemu) : poudawaj grzeczna uczennice ;)
Ile ja sie tego naprzygotowywalam, zeby kupic odpowiednia spodniczke (zeby byla wystarczajaco krotka, wystarczajaco sexi i w odpowiednich kolorach ), odpowiednia muzyczke skompletowac ( taka, zeby pasowala do NIEgrzecznej uczennicy) no i jeszcze lizaczka takiego dluuuuuuuuugiego (zeby przypominal wiadomo co) :mrgreen: ale efekt byl piorunujacy... no teraz caly czas mysle nad kupnem jakiegos innego stroju, ale tu niestety znowu <sciana> taki gotowy stroj pokojowki czy cos to cholernie drogi, a to jednorazowa przyjemnosc ;)
no a z takich bez przebieranek, to czasami udajemy ze sie nie znamy... ze dopiero co spotkalismy sie gdzies... no albo jak jest zabawa z kajdankami, no to wtedy ja jestem jego "slodka suczka" a on jest moim panem i musze byc posluszna ;>

hehe no wlasnie mi chodzi raczej o takie spontaniczne bez ubierania sie :) odgrywanie jakis rol :)

ja sie zastanawiam wlasnie nad tym ze to on bedzie moim sluga i bedzie wykonywal moje rozkazy a lapki bedzie mial zwiazane zeby nie mogl mnie dotykac

cheeta_82

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-01-14, 18:46   

Witam, moze Ty bedziesz dojrzałą kobietą, a on małym, niedoświadczonym ale za to bardzo ciekawym chłopcem. Bedzie chcial zbadac Twoje cale cialo, zadajac czasem dziecinne pytania. Mnie sie to bardzo podobalo;)
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu