Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2006-12-05, 15:33
Ostatnio robiłam za pielęgniarkę bo moje kochanie było chore żeby było bardziej realistycznie ubrałam swój fartuszek z praktyk i białe pończoszki ,zrobiłam mu masarz całego ciała a potem ... wiadomo co dalej . żeby było śmieszniej po tej kuracji doznał cudownego uzdrowienia
a moze macie jakies pomysly ? bo wlasnie szukamy nowych scenariuszy
kochana, cos co na pewno sie spodoba Twojemu menowi ( chyba kazdemu) : poudawaj grzeczna uczennice
Ile ja sie tego naprzygotowywalam, zeby kupic odpowiednia spodniczke (zeby byla wystarczajaco krotka, wystarczajaco sexi i w odpowiednich kolorach ), odpowiednia muzyczke skompletowac ( taka, zeby pasowala do NIEgrzecznej uczennicy) no i jeszcze lizaczka takiego dluuuuuuuuugiego (zeby przypominal wiadomo co) ale efekt byl piorunujacy... no teraz caly czas mysle nad kupnem jakiegos innego stroju, ale tu niestety znowu taki gotowy stroj pokojowki czy cos to cholernie drogi, a to jednorazowa przyjemnosc
no a z takich bez przebieranek, to czasami udajemy ze sie nie znamy... ze dopiero co spotkalismy sie gdzies... no albo jak jest zabawa z kajdankami, no to wtedy ja jestem jego "slodka suczka" a on jest moim panem i musze byc posluszna
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 585 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-12-05, 16:03
Kociak napisał/a:
Xantia napisał/a:
a moze macie jakies pomysly ? bo wlasnie szukamy nowych scenariuszy
kochana, cos co na pewno sie spodoba Twojemu menowi ( chyba kazdemu) : poudawaj grzeczna uczennice
Ile ja sie tego naprzygotowywalam, zeby kupic odpowiednia spodniczke (zeby byla wystarczajaco krotka, wystarczajaco sexi i w odpowiednich kolorach ), odpowiednia muzyczke skompletowac ( taka, zeby pasowala do NIEgrzecznej uczennicy) no i jeszcze lizaczka takiego dluuuuuuuuugiego (zeby przypominal wiadomo co) ale efekt byl piorunujacy... no teraz caly czas mysle nad kupnem jakiegos innego stroju, ale tu niestety znowu taki gotowy stroj pokojowki czy cos to cholernie drogi, a to jednorazowa przyjemnosc
no a z takich bez przebieranek, to czasami udajemy ze sie nie znamy... ze dopiero co spotkalismy sie gdzies... no albo jak jest zabawa z kajdankami, no to wtedy ja jestem jego "slodka suczka" a on jest moim panem i musze byc posluszna
hehe no wlasnie mi chodzi raczej o takie spontaniczne bez ubierania sie odgrywanie jakis rol
ja sie zastanawiam wlasnie nad tym ze to on bedzie moim sluga i bedzie wykonywal moje rozkazy a lapki bedzie mial zwiazane zeby nie mogl mnie dotykac
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
Witam, moze Ty bedziesz dojrzałą kobietą, a on małym, niedoświadczonym ale za to bardzo ciekawym chłopcem. Bedzie chcial zbadac Twoje cale cialo, zadajac czasem dziecinne pytania. Mnie sie to bardzo podobalo;)
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum