Ineska kiedys jak była u mnie to w oknie zobaczyła swojego tate i mówi "tata tam jest" a ja akurat zajeta byłam czyms innym i tak sobie zapytałam " jaki tata?" a Ona: " normalny " zatkało ,mnie
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 324 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-26, 11:10
Rodzice przypomnieli mi koleją rzecz z mojego dzieciństwa, która wprowadziła spore zamieszanie. Kiedyś poprostu zaczęłam biegać podekscytowana po pokoju wołając " Pan Dyjan!!!! Pan Dyjan!!! Pan Dyjan!!!!!
Pytano mnie o jakiego pana chodzi ale ja tylko pokazywałam rączką w nieokreślonym kierunku wołając Pan Dyjan!!!
Takie sytuacje powtarzały się często.
Ciągle wołałam jakiegoś nieokreślonego Pana Dyjana.
Kiedyś wracałam z mamą ze spaceru i nagle zawołałam " mamo!!! Pan Dyjan!!!". Mama spojrzała na ruchem mojej ręki a tam jakiś pan trzepał dywan.
Teraz już zawsze jak ktoś trzebie blisko naszych okiem dywan rodzina woła razem "Pan Dyjan! "
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 455 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-28, 11:46
Wczoraj mi Matik troche wstydu narobił, ale śmiechu mieliśmy z niego. Jak przyszłam po niego do przedszkola to obok zbierał się do domu jeszcze jeden chłopczyk. W pewnej chwili pobiegł do sali jeszcze po coś, a Matik mi mówi:
- mamo ja go znam, jest z grupy 4 itd. bla bla bla..... fajny jest, tylko głowe ma jak frankentein
Obok stała mama tego chłopczyka mam cały czas nadzieję, że tego nie słyszała
A dzisiaj rano przed wyjściem do przedszkola je śniadanie i patrzy na żółwie ninja był jakiś odcinek w Pekinie. I zaczyna mi opowiadać :
- a wiesz, że Pekin jest w Chinach ? a Tokjo w Japoni ? a "Piz" jest chyba w Rosji
ja pytam jaki PIZ, a on mi na to : no przecież jest krzywa wieża w Pizie to jest Piz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum