Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 322 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2008-04-11, 22:26
hi hi dzięki dziewczynki, przyznaje, że mnie to hasło w sumie najpierw rozbawiło i żem się śmiać zaczełam, ale jako że jakaś lampka mi się włączyła, że to niewychowawcze to się szybko opanowałam i nie zareagowałam, no i Dominisia już nie powtórzyła przekleństwa, ale wieczorem rodzinnie zjechaliśmy po kebaba, no i w autku, Niśka się mnie pyta gdzie jest klakson którego używa się jak "kobieta nie chce jechać" gorzej jak zakuma, że sama do rodu kobiet jest zaliczana na razie jest uświadomiona że jest dziewczynką
iwa222, oj dzieci o potrafią trudne pytania zadawać
[ Dodano: 2008-04-11, 22:36 ]
aaaa.... i jeszcze mi się przypomniało
mama chrzestna Dominiki ma chłopaka o imieniu Artur, mój mąż -czytaj tatuś Niśki- też nosi to szlachetne imię
no i jesteśmy kiedyś z Izą(mamą chrzestną) w TESCO i robimy jakieś drobne zakupy, a że wieczorem Iza miała mieć małą imprezę kupowałyśmy od razu piwko, no to ładujemy do koszyka 1,2,3.... tak do 12 a Dominika się przygląda, w końcu nie wytrzymała i wypaliła
- mamo a na co nam tyle piwa skoro mamy tylko dwóch Arturów
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-11, 22:39
kasia1980 napisał/a:
- mamo a na co nam tyle piwa skoro mamy tylko dwóch Arturów
Kasiu udaną masz córę
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 275 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-04-14, 10:09
kasia1980 napisał/a:
- kulwa jasna, kobieto jedź
Hehe ale się pośmiałam.
Dzieciaki są świetne.
U mnie w rodzinie krąży opowiadanie o mojej siostrze. Jaka była wygadana.
Jak była mała(ledwo ponad stół było ją widać) to ciągle się kłóciła z ojcem. NO a że ojciec nie dawał za wygraną, to tak potrafili się sprzeczać jakiś czas. Pewnego razu, po kilku wymianach kto ma rację, siostra się bardzo zdenerwowała i pięścią uderzyła w stół i zapytała "Kto rządzi w tym domu?"
Pamiętam że siostra dłuższy czas zamiast ch mówiła f, np. mufomor, mufa, itp. co też bywało śmieszne
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-14, 10:13
martula napisał/a:
"Kto rządzi w tym domu?"
prosze jaka buntowniczka
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
czasami bedac rodzicem chyba sie chyba powstrzymac i wytlumaczyc dziecku pewne sprawy prawda? - tylko jak tu sie nie rozesmiac, nie wiem czy wytrzymalabym w takich sytuacjach ze swoim dzieckiem
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Wysłany: 2008-04-14, 11:56
Olciiia napisał/a:
:lol: dobre ciekawe ile ona mniala wtedy lat
Oj mało, nie wiem ile dokładnie, ale na wysokość, to była troszkę wyższa od stołu
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
He smile and said:
Wysłany: 2008-04-14, 12:53
Dorotea napisał/a:
martula napisał/a:
Kto rządzi w tym domu?"
ciekawe jaką otrzymała odpowiedź
No właśnie nie otrzymała, bo wszyscy łącznie z ojcem zaczęli się śmiać
He smile and said:
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 113 dni temu Posty: 628 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-14, 13:11
martula napisał/a:
Dorotea napisał/a:
martula napisał/a:
Kto rządzi w tym domu?"
ciekawe jaką otrzymała odpowiedź
No właśnie nie otrzymała, bo wszyscy łącznie z ojcem zaczęli się śmiać
a kto by się nie śmiał ...dzieciaki nawet nie wiedzą jak super wyglądają w takich sytuacjach
tak jak moja Oliwka jak była mała twierdziła że przecież ma swoje pieniądze no tak tak ma ....jakieś 13 groszy
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 160 dni temu Posty: 665
Profil:
Wysłany: 2008-04-14, 14:00
To moja siostra jak była młodsza usłyszała w jakimś filmie komediowym tekst "ta pani jest dobra w łóżku" i zapytała rodziców "coooo?ta pani jest dobrą wróżką"
Tylko,żeby nie padły teraz oskarżenia jakie filmy oglądaliśmy przy dziecku leciał po prostu zwykły serial komediowy,nawet nie pamiętam tytułu,a siostra biegała z pokoju do pokoju i z tego co kojarzę też nie miał takiego znaczenia jakie przychodzi na myśl po przeczytaniu tej kwestii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum