Informacje: Dołączyła 253 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-23, 02:16
nalalam dzis do kibelka domestosu a Niunia szybko leciala do kibelka zrobila swoje zeszla z kibla i patrzy zdziwiona
ja sie jej pytam "zobacz czemu na niebiesko sikasz?"
a ona przerazenie w oczach "nie wiem??????Chyba cos zjadlam?????Niebieskiego???'
Wiec ja dalej to napewno po tych twoich M&Msach niebieskich
mala z ulga "uffff to juz mi lepiej"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 450 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-24, 11:03
Ninka, ale udaną masz córę
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Brat ostatnio przypomniał :
poszedł do babci, była u niej sąsiadka, babcie wyłożyła na talerz mnóstwo pączków. Sąsiadka sięga sobie po jednego a mój malutki wtedy brat: "Tylko nie zjedz wszystkich , bo ja też chcę"
grzeczny od urodzenia
Wysłany: 2008-03-25, 20:49
cerrata napisał/a:
"Tylko nie zjedz wszystkich , bo ja też chcę"
udanego masz brata
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 332 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-09, 10:08
Córka znajomych ( ma niecałe trzy latka)w ciągu kwadransa była chyba z 5 razy w ubikacji.
Kiedy za szóstym razem poprosiła tatę o zapalenie światła w ubikacji, bo znowu musi iść, tato stwierdził,że teraz jej się na pewno nie chce i wymyśla.
Dziewczynka pokazywała na swój brzuszek mówiąc - jest twardy i chce mi się kupkę!
Wymyślasz i wcale Ci się nie chce, robiłaś przed chwilą-mówił jej tata.
Ale tato chce mi się! wołała mała.
Wymyślasz - odpowiedział tata.
Dziewczyna stanęła przed tatą, spojrzała mu w oczy i powiedziała " nie mów w ten sposób do mnie"
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Wysłany: 2008-04-09, 11:02
fajna mała i fajnie to musiało zabrzmieć
Informacje: Dołączyła 158 dni temu Posty: 75 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 17:25
Kilka lat temu, kiedy S choszila do przedszkola , rodzice organizowali imprezy na koniec roku. Na jednej z takich imprez byla znajoma w ciazy. S przygladala jej sie dluzsza chwila i mowi;
-mamo, ale ta pani jest gruba, chyba duzo pizzy zjadla.
No to jej tlumacze, ze ta pani nie zjadla pizzy, tylko w srodku ma dzidziusia, a S na to:
-aaaa to ma duzy brzuch, bo zjadla dzidziusia!
S jest dwujezyczna. W j. wloskim "curva"to-zakret/czyta sie ...kurva/
Bylismy w Polsce na wakacjach, S opowiadala cos zawziecie mojej znajomej i mowi:
jedziemy samochodem z mama , a tam jedna curva w prawo a potem druga curva...duzo ich bylo!
Moja kolezanka patrzyla na mnie ze zgroza, a ja dopiero po chwili zrozumialam, co ja tak przestraszylo! Wyjasnilam wiec szybko, ze S. nie przeklina, ani nie widziala na ulicy pan lekkich obyczajow!
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-09, 17:32
kiedy pracowalam w piekarni moje szefostwo mialo dwie coreczki, jedna 12 lat a druga 4 i ta 4letnia miala szkole niedaleko wiec zawsze jak ja odbierali o 15.30 ze szkoly to zabierali ja do piekarni.Ja konczylam prace o 16ej wiec te pol godzinki dziennie wystarczylo aby mala Georgina sie ze mna "zaprzyjaznila" i zawsze kiedy wychodzilam na autobus to machala mi na pozegnanie i czasem kawalek mnie odprowadzala.Az pewnego dnia pyta sie mnie "Ana moge isc z toba do domu do Polski?" Kochana mala myslala ze ja codziennie z Polski przyjezdzam do pracy
agnieszka gaga
damian nana
paulinka pucia
siku pu totylko kilka,ale jak on to fajnie mowil
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum