Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 399 dni temu Posty: 164
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-02-11, 23:21
Bardzo się zastanawiałam, co to jest w ogóle hujanoga, ale dziecko mi pokazało w telewizji! I całe szczęście, bo bym do teraz się zastanawiała! A Owa hujanoga okazała się zwykłą hulajnogą
Informacje: Dołączyła 522 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-12, 00:04
Hehe, przypomniało mi się, jak mój siostrzeniec Piotruś nie nauczył się jeszcze wymawiać "r" i w ogóle przekręcał niektóre wyrazy. To go z bratem czasem podpuszczaliśmy (to już w ogóle niepedagogiczne ), żeby mówił "rybak" i "rybka", co w jego wykonaniu brzmiało "jebak" i "jebka"
A jak go kiedyś spytałam, co chce dostać od Mikołaja, to taki zadowolony zawołał:
-Pijacki statek!
Informacje: Dołączyła 587 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-06, 17:16
smerfetkahh napisał/a:
No to Matik dowali,ciekawe skad to wymslil
nie mam pojęcia moze mu sie skojarzyło z tym, że ja go karmiłam prawie 2 lata i często o tym słyszał, więc pomyślał, że pewnie, ze piersi tylko do tego służą
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 456 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-10, 13:20
Magdaru no ...dziecko to sobie nieźle wykalkulowało
Ja kiedyś siedzę na ławce w parku w pobliżu placu zabaw.
Podbiega do mnie chłopczyk w wieku ....tak może ok 4 lat i woła-
"proszę pani! proszę pani! chłopcy mają penisy a dziewczynki pochwę
Zdębiałam i powiedziałam -dziękuję za informację.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 330 dni temu Posty: 140 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-10, 13:54
Dziecko mojego znajomego widziało gdzieś pogrzeb i zapytało tatę dlaczego tak jest...tata się gimnastykuję żeby dziecku wytłumaczyć, że człowiek się starzeję itd....na co mały mówi do niego " pzecież ty juz jestes stary i bzydki to dlaczego jesce zyjes?"
Profil:
Wysłany: 2008-03-17, 20:17
Mateusz męczy teraz Damiana trudnymi pytaniami
siedzi w wannie i pyta : "a kiedy kończy się jedno życie, a zaczyna drugie ?" Daiam szok, nie wie co odpowiedzieć a Matik ciągnie dalej : "bo jak ktoś siedzi w więzieniu i ma podwójne dożywocie, to jak pozna kiedy kończy się to pierwsze?" ?<umieraam> normalnie wymiękam
Profil:
Wysłany: 2008-03-17, 21:48
Tilia, bo Ty jeszcze nie wiesz, ale ja mam małego geniusza w domu on czasem mnie tak zaskoczy, że sama w szoku jestem, że takie rzeczy wie ale co sie dziwić, prawie co tydzień latam z nim do biblioteki po książki, bo strasznie czytać lubi teraz bierzemy jakąś serię o koziołku matołku, który jechał w jakimś rajdzie po całym świecie i różne ciekawostki są opisane o przeróżnych krajach i Matik mnóstwo rzeczy zapamiętuje i później nam opowiada ciekawa jestem co on w szkole będzie robił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum