Wysłany: 2007-07-13, 16:59 Re: Zabawki z Sex Shopu;)
Tatiana napisał/a:
Ja mam bzika na pukcie kolorowych , pachnacych czy smakowych prezerwatywach
My nie używamy gumek, więc takich też nie kupujemy. Ale może kiedyś spróbujemy takie z wypustkami albo coś
Kajdanki już mamy i używamy olejek z hiszpańskiej muchy jest - właśnie na wakacjach przegrałam zakład i muszę masaż zrobić mojemu
Wibratory - jakoś nie kręci mnie to. Przynajmniej na razie. Nie mam i nie zamierzam go kupować. Ale nie mówię NIGDY
hmm... a wracając do prezentow, to przypomniał mi się tegoroczny prezencik urodzinowy:D zostalam obdarowana cudnymi kajdankami z czarnym futerkiem:) narazie jeszcze nie używałam:D
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 341 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-02, 02:16
A ja dostałam od kolegi na imienin kiedyś kajdanki z różowym futerkiem , ale nie były jeszcze używane,
A jakie wibratory byście doradzały?Fajnie gdyby były jakieś figlarne np. różowe w kwiatuszki Ale,żeby był elastyczny no wiadomo , co Wam więcej będę mówić, same wiecie
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 330 dni temu Posty: 248 Skąd: krakow
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 170
Włosy: brazowe
Stan: mam mezusia
Wysłany: 2007-08-12, 15:16
pierwsza zabaweczka byl wibrator, dostalam go od mojego meza na agwiazdke jakis czas pozniej kupilismy takie fajne nakladki na penisa z wypustkami (naprawde super, polecam)... a nastepne byly kuleczki rozkoszy... nie ma tego wiele ale na razie wystarczy .. kupilam tez bardzo fajowy rozgrzewajacy balsam do masazu o smaku truskawki (jadalny), polecam..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 341 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-12, 16:08
o ten balsam mnie zaciekawił fajna sprawa, aż sie chyba rozejrzę za czymś takim. A mam takie pytanko, takie "zabawki" kupujecie przez internet, czy osobiście w takim normalnym sklepie
A mam takie pytanko, takie "zabawki" kupujecie przez internet, czy osobiście w takim normalnym sklepie
polecam internet. Bynajmniej nie autopsji, a moja ciotka twierdzi, że w sex shopie już się nie raz przejechała, przede wszystkim cenowo...w necie praktycznie 3 x razy tańsze...a jakość ta sama;)
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum