Informacje: Dołączyła 549 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 13:43
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie...
Informacje: Dołączyła 484 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 18:53
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej...
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo...
Profil:
Wysłany: 2007-08-22, 09:03
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo obcisłej...
Informacje: Dołączyła 549 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-22, 09:06
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo obcisłej spódniczki...
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo obcisłej spódniczki deliaktnie...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 490 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-22, 09:59
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo obcisłej spódniczki deliaktnie rozsuwa...
Profil:
Wysłany: 2007-08-22, 10:06
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo obcisłej spódniczki deliaktnie rozsuwa się...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 503 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-22, 11:03
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo obcisłej spódniczki deliaktnie rozsuwa się, skierowała się...
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo obcisłej spódniczki deliaktnie rozsuwa się, skierowała się więc ku...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 499 dni temu Posty: 186
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne
Wysłany: 2007-08-23, 09:31
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo obcisłej spódniczki deliaktnie rozsuwa się, skierowała się więc ku restauracji...
_________________ NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...
Profil:
Wysłany: 2007-08-23, 13:38
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo obcisłej spódniczki deliaktnie rozsuwa się, skierowała się więc ku restauracji chińskiej...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 503 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-23, 14:03
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo obcisłej spódniczki deliaktnie rozsuwa się, skierowała się więc ku restauracji chińskiej, ktora
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 511 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-23, 14:11
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo obcisłej spódniczki deliaktnie rozsuwa się, skierowała się więc ku restauracji chińskiej, ktora znajdowala się...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 490 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-23, 15:48
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła, że zapięcie jej bardzo obcisłej spódniczki deliaktnie rozsuwa się, skierowała się więc ku restauracji chińskiej, ktora znajdowala się w burdelskiej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum