Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 416 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-20, 18:52
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 408 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-20, 18:57
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 404 dni temu Posty: 186
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne
Wysłany: 2007-08-21, 08:53
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie...
_________________ NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...
Wysłany: 2007-08-21, 12:22
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi..
Informacje: Dołączyła 455 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 13:01
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny...
Wysłany: 2007-08-21, 13:20
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła
Wysłany: 2007-08-21, 13:22
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc...
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 13:34
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego...
Wysłany: 2007-08-21, 13:36
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu..
Wysłany: 2007-08-21, 13:39
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 416 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-21, 14:08
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom...
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 14:16
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym ...
Wysłany: 2007-08-21, 14:17
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko ...
Wysłany: 2007-08-21, 14:19
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc...
Wysłany: 2007-08-21, 14:34
Nelka poszła rano na zakupy w celu zakupu czegoś zbereźnego, ale zapomniała zabrać czerwonego parasola w kropki, który był schowany wysoko na szafie w garderobie w przedpokoju więc niewiele myśląc przystawiła wysoki taboret, na który ostrożnie postawiła jedną zgrabną wytatuowaną w kolorowe motyle nóżkę, a następnie postawiła drugą również po czym stwierdziła, ,,a może parasol w kropki będzie mi niepotrzebny" zeskoczyła więc z wysokiego taboretu i udała sie ku drzwiom wyjściowym, szybko wychodząc nie zauważyła..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum