Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 10:29
Łooooo w koncu trafiłam hyhyhyhy Magdaru ( normalnie siem przygotuj hahahahaha )
baaardzo sympatyczna i życzliwa qmpelka , mozna sie z nia i posmiac i powaznie porozmawiac , zawsze chetnie pomaga, kochajaca żona i mama , nieco zakompleksiona z sobie tylko znanych powodów ( ) bardzo fotogeniczna laska pełna pozytywnej energii i bojaca sie moich robali
hahaha wiedziałam, że będziesz o mnie pisać, czułam to Madae najbardziej szalona kobitka jaką znam kochana, wyrozumiała, uwielbiająca swoje robale pomocna, życzliwa, przyjazna itd. no same plusy musiałabym wypisać
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-16, 16:06
Madae, - taki życzliwy duszek na forum do tego duszek zboczony i zwariowany i co bardzo mi się podoba - ma swoje zainteresowania i jest im wierna no i ma fajnego faceta
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 20:21
Kociak napisał/a:
taki życzliwy duszek na forum
łojej dzięki
Kociak napisał/a:
do tego duszek zboczony i zwariowany
no i stało sie hahahahaha
Kociak napisał/a:
no i ma fajnego faceta
nieomieszkam przekazac
KOCIAK bardzo sympatyczna, ciepła i równa qmpela odznacza sie niesamowita cierpliwością sprzatając po nas offtopikowy bajzel hyhyhy, zanim cos powie( napisze) zawsze najpierw przemysli za co ja podziwiam ( ja z rególy ograniczam sie do mowienia/pisania ) wie czego chce, jest uparta i zawzieta w dążeniu do wyznaczonych przez siebie celów i tez ma fajnego faceta, na dodatek zdolnego czyli polowac też potrafi jak kazdy szanujacy sie kocurek hihihi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum