Ja też uwielbiam takie odcienie blond i robie sobie pasemka. Wszystko jest super ,tylko wiecie co mnie najbardziej wkurza?..............................................................ODROSTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-02-01, 14:14, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 336 dni temu Posty: 80 Skąd: z daleka:P
Profil: Włosy: ciemne blond
Partner: co tydzien inny:P
Wysłany: 2008-01-04, 00:08
ja mialam czarne, robilam sobie pasemka blond u fryzjerki dwa razy... wlosy doslownie mi odpadaja;/ rozjasniacz tak je zniszczyl... grrr, teraz planuje kupic jakas farbe blond i cos pokombinowac
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 419 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-04, 11:29
YourImagination napisał/a:
ja mialam czarne, robilam sobie pasemka blond u fryzjerki dwa razy... wlosy doslownie mi odpadaja;/ rozjasniacz tak je zniszczyl... grrr, teraz planuje kupic jakas farbe blond i cos pokombinowac
a powiedziala Ci fryzjerka jakich kosmetykow uzywac aby zmniejszyc wypadanie wlosow?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 503 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-01-04, 15:16
YourImagination napisał/a:
a to dziwne, to nie fryzjerka tylko jakaś szarlatanka była
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 336 dni temu Posty: 80 Skąd: z daleka:P
Profil: Włosy: ciemne blond
Partner: co tydzien inny:P
Wysłany: 2008-01-06, 15:40
tak powiedziała mi uzywam odzywek i jedwabiu do włosow. i tak jak napisąła Jewel odczekam troche bo juz całkiem bede łysa haha. oglnie fryzjerka doradzila mi zebym nie uzywala farb z Joanny i tych Pallete. bo sa bardzo mocne, bardzo niszcza włosy a pozniej ciezko przebic z ciemnego na jasne. ja niestety uzywałam Pallete i wiem ze ma racje
No Palette sa zabojcze dla wlosow.Ja uzywalam szamponu koloryzacyjnego ciemna czekolada i zaden fryzjer nie chcial mi zdjac koloru z wlosow. Powoli pasemkami udalo sie, ale mam mega zniszczone wlosy
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 570 dni temu Posty: 5501 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-02-01, 14:01
Jewel napisał/a:
Powiesz nam jak po miesiącu będzie wyglądał, czy nie wypłowieje
juz chyba ze 2 minelo mi sie wydaje, ze nadal jest ladny
dziewczynki mam takie moze glupie pytanie chcialam sobie odrosty zrobic czy @ moze wplynac na gorszy efekt rozjasniania? bo nie wiem czy robic czy poczekac te kilka dni:)
Wysłany: 2008-02-01, 14:08
ja mysle tak jak Calineczka poczekalabym te kilka dni madziu nie jest to glupie pytanie poniewaz gdy henna rzes robiona jest w czasie @ to efekt jest znacznie inny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum