Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 280 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-24, 19:30
ja też niedługo robie odrosty,niestety mnie mój blond dużo kosztuje bo jak robiłam w domu to zawsze wychodziły mi żółte,musze robic u fryzjera a i on ma z tym problemy(bo mam taki popielaty odcień)
Ja sobie sciagalam ciemny braz , wlosy farbowalam szamponem do 24 mys Shwarztkopfa- masakra nie dalo sie tego niczym zmyc. To najgorszy shit na rynku. Bylam u fryzjera chyba z 8 razy, wydalam 1000 zl(:/) straszliwie zniszczylam wlosy, ale nie wygladam juz jak dziewczynka z ringu. Rozjasnianie tylko u fryzjera, bo to bardzo ingerujacy w strukture wlosa zabieg
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 442 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-25, 19:35
madzia napisał/a:
jednak cale
Całe? a to później prosimy o zdjęcia
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 475 dni temu Posty: 4635 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-12-11, 13:51
madzia88, to zalezy jaki kolor masz teraz. ostrzegam-jesli ciemne to za pierwszym razem wyjda zolte i nie ma sie co oszukiwac. ja tez tak mialam. z tym, ze ja machnelam od razu calosc nie bawilam sie z balejaze, pasemka...bo jestem niecierpliwa potem poprawialam...
Jesli sama tego nie robilas to albo nauczysz sie w koncu na wlasnych bledach (tak jak ja dzis fryzjer mi do szczescia nie potrzebny) albo znajdz naprawde dobra fryzjerke. I to bym ci polecila, choc slyszy sie o niezadowoleniu po wyjsciu z gabinetu
ja mialam na tyle latwiej, bo juz wczesniej mialam gorna partie rozjasniona...
Masz w miescie jakis zaufany salon? bo z rozjasnianiem to na prawde ostroznie...
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 325 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-11, 14:04
madzia napisał/a:
madzia88, to zalezy jaki kolor masz teraz. ostrzegam-jesli ciemne to za pierwszym razem wyjda zolte i nie ma sie co oszukiwac. ja tez tak mialam. z tym, ze ja machnelam od razu calosc nie bawilam sie z balejaze, pasemka...bo jestem niecierpliwa potem poprawialam...
Jesli sama tego nie robilas to albo nauczysz sie w koncu na wlasnych bledach (tak jak ja dzis fryzjer mi do szczescia nie potrzebny) albo znajdz naprawde dobra fryzjerke. I to bym ci polecila, choc slyszy sie o niezadowoleniu po wyjsciu z gabinetu
ja mialam na tyle latwiej, bo juz wczesniej mialam gorna partie rozjasniona...
Masz w miescie jakis zaufany salon? bo z rozjasnianiem to na prawde ostroznie...
z tym zaufaniem do salonów i fryzjerów jest różnie dużo by pisać mam ciemny brąz teraz no cóż sama spróbuje zobaczymy co wyjdzie madzia dzieki jak co to sie bede Ciebie pytać oki?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 325 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-11, 14:59
madzia napisał/a:
madzia88, no to ty odważna jesteś to lubie. trzymam kciuki ale nie biorę odpowiedzialności za to co ci wyjdzie od razu mowie
Wklejam moje włoski, zależy jak zdjęcie zrobione to inaczej wyglądają
już z nałożonym kolorem.
do odważnych świat należy ja sie tam nie boje nie musisz sie martwić na pewno nie będzie na Ciebie to moja decyzja 1 2 zdjęcie super a Ty przed rozjaśnianiem włosków jaki miałaś kolor? bardzo fajnie Madzia Ci to wyszło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum