No coz taka laska co ma 16 -17 lat ( wiem bo mieszkam z taką ) ma w głowie tylko i wyłącznie jak znaleźć chłopaka nie wazne w jaki sposób tak więc struś proponuje jednak poszukac w swoim wieku bo to jest juz przepaść pokoleniowa
świat naprawde wywrócił się do góry nogami, nie wiem jak Wy ale ja nigdy bym takiej rozmowy nie prowadziła, szkoda czasu...mam wrażenie ,ze coraz więcej takich nastek po czatach i gg miłości szuka, smutne to troche...
Mirabelka__22 no rzeczywiście powinno byc " miłości" - wiadomo o co chodzi A tak na marginesie czy Ty próbowałas mnie obrazić? Przegięłas trochę dziewczyno!!!!Inteligentna to chyba Ty nie jestes skoro nie wywnioskowałas o co mi chodzi!Z czego sie śmiac tez trzeba wiedzieć...( a tak w ogóle zeby studiować dziennie prawo i administrację, zajac 2 mce w olimpiadzie gry w szachy,udzielac pomocy w poradni dla samotnych matek i wymyślac pomysły jak wyciągac alkoholików z nałogów to tez trzeba miec trochę rozumu i inteligencji więc dziewczyno nie oceniaj ludzi po jednym wyrazie-to tak na przyszlośc.)I nie piszę tego by się pochwalić po prostu mnie uraziłaś...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 280 dni temu Posty: 3616 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-10-23, 20:25
Jak chcecie dziewczyny pogadać o swojej inteligencji...to na pw proszę...
Jeśli jest to dyskusja w temacie i rozmawiacie o inteligencji osób piszących takie teksty na GG to bardzo proszę, ale wzajemne obrażanie się nie wchodzi w grę, ok?
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 131 dni temu Posty: 1047 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-10-23, 20:36
Kahela, ale ja przecież poza inteligencją dziewczyny z tematu nie mówię o żadnej innej. Przecież pisząc to zdanie ' Co się czepiacie ? Nie jeden chciałby być po 2 fakultetach. ' miałam na myśli to, że ma 2 fakultety, ale za to jakie i mimo tego że ma te 2 ' fakultety ' jest taka jaka jest. Nie napisałam tego na poważnie. A później, któraś z dziewczyn napisała tak jakby moja opinia była na poważnie, więc zapytałam się czy naprawdę nie zrozumiała o co mi chodzi. A ona z tekstami żebym zaczęła sobie coś wyobrażać, no lepiej z tego co widzę nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum