oglądałam to samo jak Idol. i pomimo, że na początku skrytykowaliśmy ten program, tak zawzięcie do końca oglądaliśmy całą rodzinką ten młody mi się podobał
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-06, 13:42
My cała rodzinką oglądaliśmy. No niektórzy potrafią tańczyć... Jak dla mnie jednak na razie za dużo tam nie widać... No i dużo osób tam tańczy hip hopa czy ten New Style - jak dla mnie to wszystko to samo. Przez to nie było kogoś takiego, kto by się wyróżnił czymś szczególnym. Ale to dopiero eliminacje, sądzę, że jak już dojdą do tych odcinków finałowych to będzie trochę ciekawiej
Informacje: Dołączyła 285 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-06, 17:26
Oglądałam z rodzicami I oni też stwierdzili, że wszystko to samo, ale i tak obejrzeli do samego końca Nawet ciekawy program, a że ludzie niektórzy coś potrafią, a inni się wygłupiają, to dokładnie tak samo jak w Idolu
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-08, 12:15
ja tez ogladalam niekotrzy ludzie to swietnie tanczyli
wogole to podziwialam tego 11-letniego chlopaka bo naprawde fantastycznie tanczyl
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-09-08, 18:09
ja tez obejrzalam dzisiaj powtorke z nudow
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
kurcze, a ja nie widziałam, bo nie chciało mi się już siedzieć i czekać ale brat mi opowiadał, że super było, teraz żałuje, że nie poczekałam, chyba teraz w środe posiedze dłużej i pooglądam
Wysłany: 2007-09-10, 09:04
w soboty są powtórki popołudniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum