Błażej robi jakieś dziwne miny.... no ale jest przystojny i nieźle tańczy ale cały czas jestem za Rafałem, który ostatnio był chory, mam nadzieję, że w tym odcinku już będzie
Informacje: Dołączyła 587 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-27, 23:32
qrcze...a ja nie moge ogladac...zna moze ktos linki do stron w necie z tym programem bo pobudziłyscie ma ciekawosc a telewizor nie znajduje sie obecnie w moim zasiegu i jeszcze dłuuugo sie nie znajdzie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 574 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-28, 09:07
Madzia81 napisał/a:
mam nadzieję, że w tym odcinku już będzie
Podobno ma być, ale będzie automatycznie nominowany
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
a moim faworytem jest Rafał a z dziewczyn Natalia:) chociaż diana też mi sie bardzo podobala w ostatniej solowce:D niezle daje:D za to nie lubie CZLOWIEKA GLEBY bo mnie wkurza to ze sie tak rzuca po tej podlodze i tyle,i nie lubie tej anny Bosak:)
_________________ ..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 574 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-01, 00:21
IDA
Ja dzisiaj nie oglądałam A kto był jeszcze z osób zagrożonych?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 587 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-01, 08:40
Anija napisał/a:
A kto był jeszcze z osób zagrożonych
Diana, Maria, Piotr i obydwa Rafałki
ja sie ciesze, że odpadł Błażej bo jakiś taki mlasiowaty mi się wydawał, ciągle tym baletem od niego biło a solówke miał beznadziejną tylko Idy troche szkoda, ale z tych 3 nominowanych, to własnie ją obstawiałam, że odpadnie i niestety sie nie pomyliłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum