a czy ta Magda która wczoraj odpadła to nie była dziewczyną Mariusza? jak się dostawali do Paryża to była jedna parka, to chyba oni nie? a teraz to jakby zamilkło, nie widać ich w ogóle
no własnie tez mi sie tak wydaje , że to oni ale jeśli nawet to gdzieś czytałam , że się rozstali
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 536 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-18, 15:52
Ja nie poznałam Diany jaką metamorfozę przeszła we wczorajszym odcinku
zupełnie nie ta sama dziewczyna
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-10-18, 16:10
Jewel napisał/a:
nie lubię jej w tym sianie.
Ja tak samo, wczoraj miała wyprostowane włosy i zupełnie inaczej wyglądała
Jej taniec i jej partnera najbardziej mi się podobał
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-10-25, 22:08
Ja trzymam kciuki za Marię bo bardzo ładnie tańczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum