Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 280 dni temu Posty: 3616 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-10-16, 12:56
Czytałam, że podobno ludzie wysyłający smsy na Błażeja mieli problem, bo im wracał komunikat, że nie zaliczono głosu.....
Są podejrzenia, że źle obliczono wyniki....
Pierwszy raz jest tak, by od 1szego odcinka byl tak wysoki poziom i ... lubie prawie wszystkich Narazie nie mam faworyta, a co do glosowania, to szkoda mi Blażeja , ale w sumie z solowek podobal mi sie najmniej. Co do Basi to szkoda, ze odpadla
W pełni zgadzam sie z wynikami. Tomek i ta panna : justyna chyba nie podobali mi sie w ogole.
Dziewczyna daleko w tyle za pozostałymi uczestnikami ,jesli o taniec chodzi. A Tomek draznil mnie sama buzią ,klon męża Cichopkowej. Paskuda taka, taniec tez nie z bardzo
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 130 dni temu Posty: 1543
Profil: Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-30, 19:35
Asiulek napisał/a:
ta panna
dziewczyny mi były obojetne , nie zauwazyłam aby któraś sie wybijała , ale ta blondyna co była zagrozona mnie drażni. A co do Tomka to fajnie zatańczył solówke i myslałam ,ze to go uratuje.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 275 dni temu Posty: 6439 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-10-30, 21:49
magdaaaaa napisał/a:
dziewczyny mi były obojetne , nie zauwazyłam aby któraś sie wybijała , ale ta blondyna co była zagrozona mnie drażni. A co do Tomka to fajnie zatańczył solówke i myslałam ,ze to go uratuje.
masz racje ta blondyna mnie też drażni,......... bo taka typowa jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum