Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 142 dni temu Posty: 926 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Wysłany: 2008-05-15, 15:11
I love greg...greg is the best...Powaznie uwazam ze powinien zajac pierwsze miejsce...swietnie tanczy jest przystojny ma osobowosc jest jakis i nadaje sie na tancerza....
Włosy: mow mi ruda
Wysłany: 2008-05-15, 15:17
Tak to bylo ladne...Lubie jeszcze jak Kryspin stoi przed kamera i ladniesie usmiecha...Inteligetny i taki mily z niego chlopczyk i o dziwo daje rade...
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-15, 18:11
ja chcę, żeby Kasia wygrała. którykolwiek teraz z facetów by odpadł, byłoby mi zal. Lubię tez Anię- bardzo sypmatyczna i ruchliwa. justyna drazni mnie, bo jest nadęta i jej teksty jaka ona cudowna, nie lubie tonu jej głosu.
a co do tych co odpadli? nie byłam zaskoczona, już chyba był na nich czas, a zostali na pewno lepsi
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 289 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-18, 22:58
koleżanka pokazała mi bilet na występ z przed kilku lat i na nim jest bardzo podobny koleś,ona twierdzi że to on,no i przyznam że ja go też tak kojaże z takiego występu chociaż to ponad 5 lat temu było może sie myle,ale on taki charakterystyczny jest z wyglądu
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum