Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 42 dni temu Posty: 182 Skąd: Wejherowo
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-05-14, 20:16
Dziś następny odcinek, wciągnęło mnie to cholerstwo!
Jak myślicie - kto dziś odpadnie? Ja stawiam na Kryspina albo Kamila, a z babeczek na Justynę albo Anię...
_________________ Nie puszczone bąki gromadzą się w mózgu i stąd posrane pomysły...
Wysłany: 2008-05-14, 20:47
asia21_87, to fakt, czasem tak jest, że ktoś słabszy ogólnie zatańczy dobrze i nie przechodzi do solówek...
Podoba mi się jak tańczy Artur, ale to zawodowiec, tańczył już w niejednym klubie...podziwiam Kasię Kubalską i Gieorgija, że z tanczerzy klasycznych potrafią się swobodnie przestawić i zatańczyć np. hip-hop.
I choć kibicuję Arturowi, bo tańczy rewelacyjnie i jest bardzo sympatyczny, to myślę, że Gieorgij ma największy potencjał...
_________________ Nie puszczone bąki gromadzą się w mózgu i stąd posrane pomysły...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 37 dni temu Posty: 354 Skąd: Pasłęk
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 160
Włosy: braz
Stan: panna
Partner: Andrzej
Wysłany: 2008-05-14, 20:55
mi tez sie wydaje ze Gieorgij ma potencjał, mi sie tez podoba jak tanczy Justyna ale ona w sumie to nogami tylko tak
Kasia tez mi sie podoba jej styl tanca
_________________ Życie może istnieć tylko dzięki miłości.
Wysłany: Wczoraj 8:18
Aneta, no cóż, myślę, że powinna odpaść, z tych dziewczyn co zostały była najbardziej przewidywalna - dancehall i dancehall, nic poza tym.
Natomiast byłam oczarowana jak zatańczyli Justyna i Kryspin. Pięknie im to wyszło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum