Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-11, 09:15
Madae napisał/a:
podobno cos powaznego z kostka i nie powinien jej nadwerezac ale sie uparł i pojechał
i świetnie zatańczył nic a nic nie było widać, że coś nie jest ok
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 43 dni temu Posty: 190 Skąd: Wejherowo
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-04-21, 20:04
W ostatnim odcinku podobał mi się najbardziej taniec Ani (tej rudej) i Artura (z kitkiem).
Świetnie zatańczyli, fajne wojskowe stroje i w ogóle ta Ania taka sympatyczna się wydaje
Natomiast zastanawiam się czy Aneta sprawdzi się w innych tańcach - bo jak narazie to pokazała tylko dancehall, zresztą świetnie jej to wychodzi, ąle chciałabym ją zobaczyć w czymś innym...
wróciła Kasia "mila" jak ja tej laski nie trawie nie powinno tak być, skoro już raz ją ludzie wywalili, to nie powinna wracac
a wczoraj odpadła Roxi i Kamil "Santi"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-24, 13:44
asia21_87 napisał/a:
a ja sie ciesze ze wczoraj odpadła Roxi nie przepadałam za nia
a ja właśnie nie... szkoda, że odpadła wolałabym aby na jej miejscu była Aneta
i szkoda mi bardzo Natali, że ma złamane żebro i niestety musiała zrezygować z programu
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 43 dni temu Posty: 190 Skąd: Wejherowo
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-04-24, 14:10
Magdaru, fakt, jest denerwująca, te jej miny, ale obiektywnie patrząc to nieźle tańczy...
asia21_87, za nią chyba większość nie przepadała i dlatego poleciała, chociaż Żaneta gorzej wypadła jak dla mnie...
Anija, masz rację, szkoda Natalii, ale chyba i tak by nie doszła do finału, ona tylko ten towarzyski...
A ja tam stawiam na Artura, jast niezły, fajnie tańczy i w ogóle fajniutki jest...
_________________ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Faceci są jak dzisiejsze gry komputerowe -
wszyscy mają za duże wymagania...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
oj tek kasi mili też nie trawię. a w ogóle, to jakoś ten program z odcinka na odcinek mniej mi się podoba. nie podoba mi się ten ich taniec. o wiele bardziej wolę taniec z gwiazdami.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-09, 07:45
ogladałyście w środe? szkoda mi zanety, ale chyba nie pokazała juz nic nowego.podobaja mi sie solółwki kasi, justyna zaczyna draznić, a chlopacy dalej mi się podobają, choć gieorgij jakiś taki zbyt pewny siebie i dziwnie nreaguje na krytykę
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum