Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 500 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 10:15
Naprawdę A w dodatku tańczy normalnie, tam troszkę się wygina. Nie wiem czy zauważyłaś ale jak była zagrożona, to tańczyła tak samo tydzień temu jak i wczoraj.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
a mi się podoba ten płaczliwy chłopak, ten co z tą najmłodszą tańczy. aczkolwiek wczoraj mnie nie zachwycili tangiem. mambo było rewelacyjne
w ogóle - to kilka osób mnie jakoś drażni. lubię patrzeć jak tańczą, ale jak zaczynają mówić, czy czasem stoją na scenie i jakieś takie dziwne ruchy, miny mają
wg mnie wczoraj powinni odpaść Mariusz z Agatą, są najsłabsi. Mariusz mi się w ogóle nie podoba. takie te jego ruchy...sztywne jakieś...
dziewczyny, a czy ta Magda która wczoraj odpadła to nie była dziewczyną Mariusza? jak się dostawali do Paryża to była jedna parka, to chyba oni nie? a teraz to jakby zamilkło, nie widać ich w ogóle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum