Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 22:09
dziewczyna która tańczyła jako pierwsza-anetka,znam ją z shake ya booty i innych takich konkrsów bardzo ją polubiłam,w dancehall jest świetna ciekawe jak sobie tutaj poradzi
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
fajnie im wczoraj powychodziło, ale szkoda, że nie było tańców w parach, solówki jakoś mnie nie rajcują za to ogromniście salsa mi się podobała, widać, że byli zgrani, synchrony super a pozostałe 2 grupy strasznie nierówno tańczyły z dziewczyn potwornie wkurza mnie ta Kasia "Milla" więcej min robi niż tańczy a z chłopaków kibicuje najbardziej Gieorgijowi świetnie się chłopaczek rusza
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-10, 10:54
fajny jest Kryspin ( w sensie twarzowym), Gieorgij ładnie tanczy i ten z kitką, a z dziewczyn drazni mnie ta Justyna- więcej chodzi niz tańczy. ogólnie z dziewczyn nie mam faworytki, moze tą co trzęsła tyłkiem- Anetę albo jeszcze Żanetę
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-10, 15:39
Magdaru napisał/a:
a z chłopaków kibicuje najbardziej Gieorgijowi
ja tak samo a z dziewczyn Żanecie ślicznie wczoraj zatanczyła solówkę, podobnie jak Gieorgi
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-10, 22:51
ten Artur ma naprawdę fajowe fotki a Kryspin naprawde fajowy jest miał kontuzje słyszałyście podobno cos powaznego z kostka i nie powinien jej nadwerezac ale sie uparł i pojechał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum