Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 537 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-16, 13:54
Jewel napisał/a:
Rusin będzie dalej prowadzić??
Tak dalej będzie prowadziła Rusin ;]
Jewel napisał/a:
Ponoć Weroniki Pazury ma nie być.
Nic o tym nie słyszałam
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-02-18, 22:49
często słyszę to w radiu, nawet nie wiedziałam, że to śpiewa Gosia A.
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 549 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-06, 14:11
oglądałyście wczoraj ? był pierwszy odcinek kolejnej edycji jedna dziewczyna, która odpadła w Paryżu znowu sie dostała i jedzie do Buenos Aires kilka ciekawych ludków już sie pojawiło jakiś chłopak z Egiptu był i tańczył taniec brzucha no i też przeszedł do następnego etapu
Wysłany: 2008-03-06, 14:19
Magdaru napisał/a:
jakiś chłopak z Egiptu był i tańczył taniec brzucha no i też przeszedł do następnego etapu
śmieszny był myślałam, że nie przejdzie
Wysłany: 2008-03-06, 16:45
Shamatu napisał/a:
To ten program ma też nową edycję??
ma ma wczoraj się zaczęła
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 278 dni temu Posty: 1380 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-03-06, 18:27
Ja sama w życiu bym się nie zgłosiła do takiego programu, jestem chyba zbyt mało pewna siebie, chociaż taniec cwiczyłam.
Niektórzy naprawde pięknie tańczą, az miło popatrzec (i pozazdrościc), a jury ich i tak nie przepuszcza. Byc może oni dostrzegają coś czego zwykłym osobnikom nie jest dane dostrzec Szkoda tylko, że w jury zasiada Weronika. Mimo całej sympatii dla tej pani (naprawde bardoz ją lubię) to tak średnio nadaję się do takiego rozrywkowego programu. Tam trzeba jednak prócz bycia fachowcem mie coś z szołmena. Moim zdaniem fajnie by było jakby TVN zatrudnił np. Mandaryne w roli jurorki ( w końcy taniec to jej dziedzina, a do tego jest znana) ale to tylko moje zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum