Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-27, 15:35
calineczka napisał/a:
Dzis najbardziej podobało mi sie jak tańczyli salsę sama bym się nauczyła
hmm może nic straconego
Calineczko na nauke nigdy nie jest zbyt późno ja gdyby nie brak czasu tez bym sie pouczyła a tak to jestem w 5 miejscach na raz z laptokiem qmpeli i trenuje, cwicze ,pracuje nieraz i pisze tutaj jednoczesnie
Osobiscie bardzo lubie ten program i tylko załuje ze nie zawsze moge go obejrzec ( jak np ostatniego odc )
podobała mi sie Maria.. ta z warkoczykami. jesuu ale ona wygina ciałem bosko
W ogole super zatanczyli ten Hip-Hop..
Poza tym ta dzxiewczyna w zielonej sukience, ruda.. tez świetnie,.. bardzo sexownie
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-11, 11:00
Jewel napisał/a:
Odpadli Artur i Magda. Para która zatańczyła jako druga.
dzięki to się jednak trafiło na parkę, że polecieli
mi się wczoraj podobała najbardziej ta para, gdzie była Natalia z marchewkowymi włoskami, świetnie zatańczyli
w ogóle myślę, że będzie ciężko wybierać, bo oni wszyscy naprawdę umieją tańczyć ja trzymam kciuki na razie za tym chłopakiem co na casting dwa razy szedł - tańczył w pierwszej parze, a z dziewczyn to i ruda mi się podoba, i ta z pierwszej pary i w zasadzie ta śmieszna taka też ruda też
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-12, 21:29
Ananas napisał/a:
podobała mi sie Maria.. ta z warkoczykami
to była ta co swoj taniec wykonała z partnerem jako ostatnia?? bo jak chodzi Ci o tą dziewczynę to mi tak samo się bardzo podobała
i jeszcze mi się podoba jak tanczy ta ruda dziewczyna z Łodzi
Teraz to już się zaczęła prawdziwa walka
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 405 dni temu Posty: 320 Skąd: krakow - eNHa
Profil: Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-10-16, 19:12
program bardzo fajny
oglądam wszystkie odcinki... i nawet kulisy jak mam czas..
moja para to
Błażej i Natalia
Maria(czasami mnie denerwuje jej zachowanie) i Piotr
Roofi też ciekawa osoba..
zresztą każdy ma coś w sobie..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum