Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 279 dni temu Posty: 7238 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-13, 07:10
ja mierze 169cm a tomek 196cm i u nas jest baardzo duza roznica wzrostu
moge chodzic w szpilach mam jedne takie wysokie ktore jak ktokolwiek widzi to mowi ze by ich nie zalozyl ale ja je lubie raz na jakis czas na imprezke zalozyc...
a do tomka to jeszcze musze sie wyciagac zeby go pocalowac i to mi sie podoba ale
angik1683 napisał/a:
gdyby moje serducho wybralo kogos kto bylby nizszy lub tego samego wzrostu to pewnie jakos bym sie nauczyla z tym zyc
a ogolnie to jak bylam mlodsza i nie mialam partnera to nawet o tym nie myslalam... wrecz bylo mi to obojetne..
i tak mi sie trafilo ale mysle ze nie ma to znaczenia w zwiazku
chyba ze ktos ma jakis kompleks ale mi nie przeszkadza to ze facet jest ciut nizszy od kobiety WAZNE ZE SIE KOCHAJA
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 206 dni temu Posty: 280 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-13, 07:18
Ja i Ł. jesteśmy prawie równi, może jest między nami jakieś 1-2 cm różnicy (on jest odrobinkę wyższy). Nie przeszkadza mi to specjalnie, w końcu nie wzrost jest najważniejszy, tylko przy jakiś większych imprezach czy wyjściach kombinuję z butami, żeby nie miec za dużego obcasu
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-13, 09:41
kashira napisał/a:
ylko przy jakiś większych imprezach czy wyjściach kombinuję z butami, żeby nie miec za dużego obcasu
znam to heheh
nasze spoleczenstwo jest jeszcze niestety w wiekszosci na poziomie sredniowiecza, jesli dziewczyna jest wyzsza choc troche to juz cos jest nie tak heh gapia sie bezczelnie, potrafia palcem wytknac .... zalosne uczucie sie liczy a nie wyglad
_________________ Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie .....
ja i tak zawsze bede niższa - bo jestem malutka
czy wzrost ma dla mnie znaczenie? Ma. tak 180 jest Ok potem to już bym nie chciała miec takiego olbrzyma
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają... bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Dołączyła 283 dni temu Posty: 2876 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-14, 16:12
ja jestem amlutka mam 160 wiec chcac nie chcac i tak prawie wszyscy sa wyzsi ode mnie... Pawel ma 178.. wiec calkiem wysoki facet z niego... ale nam to nie przeszkadza i nigdy nie przeszkadzalo.. bo niby dlaczego...? moj skarb nawet sie smieje ze jestem taka malutka ze moze mnie wziasc pod pache i przejsc tam razem cale zycie hasha...
Wzrost: dość wysoka
Włosy: Brunetka
Stan: Panna
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2008-08-24, 19:36
U nas nie ma takiej duzej róznicy wzrostu. Ja się na początku tego wstdziłam bo mój skarb jest trochę odemnie niższy tzn ja mam 170 a on 169. ale jest ok. poprostu nie nosze butów na obcasie. czasem widze jak ludzi sie nam bezczelnie przygladaja... dla mnie juz wzrost nie ma znaczenia wazne by byc szczęsliwymi. takie jest moje zdanie kazdy ,ma oczywiscie inne. moje kochanie mowi ze nie ma sie czego wstydzic wazne ze sie kochamy i chcemy przezyc reszte zyca razem ja zawsze czuje sie bezpiecznie z moim skarbkiem i wiem ze jak jestem z moim skarbkiem to nic mi sie nie stanie. wiem ze taka para jak kobieta jest wyzsza od mezczyzny wyglada troche smiesznie ale mi to juz nie przeszkadza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum