Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 420 dni temu Posty: 3311
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-06, 11:02
Moj Misiu jest ciutke wyzszy odemnie. Gdy naloze obcasy jestem wyzsza Ale odkad jestesmy razem unikam wysokich butow i jest ok. Milosc jest najwazniejsza. Co z tego ze bede miec przy boku "KENA" piknego i wypucowanego jak bedzie mial pustke w glowie.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 316 dni temu Posty: 1541 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-03-06, 18:15
Ja mam 170 cm a mój chłopak jest niewiele wyższy odemnie, dla tego podobnie jak katti nie zakładam wysokich obcasów. A co do wzrostu... hmm zawsze zazdrościlam filigranowym dziewczynką bo w sumie do nich każdy facet pasuje. choc z drugiej strony jak ona ma np 150 cm a on 190... to może trochę śmiesznie wyglądac no ale jak już tu zostało wiele razy powiedziane nie wygląd się liczy (choc nie oszukujmy się, większoś wpierw zwraca uwage na walory fizyczne wybranka) lecz szczera i szczęśliwa miłośc
Ja mam 1.70 cm a mój skarb 1.98, więc jest wyższy ode mnie i to sporo. Kiedyś byłam z facetem, który był ode mnie niższy i tez było w porządku. Dla mnie wzrost nie ma znaczenia i na pewno ta różnica wzrostu nie była przyczyna naszego rozstania.
Pozdrawiam
Karinka
dziewczyno, pisz po polsku, bez tych "sh", poprawiłam Twój post, żeby dało się czytać
Ostatnio zmieniony przez Magdaru 2008-03-19, 14:55, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 317 dni temu Posty: 181 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-12, 17:06
Ja mam 168, a Marek jest jakies 7-8 cm wyższy i jest ok, no chyba ze zaloże jakies mega wokie buty ale ale to sie raczej nie zdaza, zwykle jak jestem na obcasach to jestesmy równi. Uwazam ze facet nie powienien byc nizszy, ale oczywiscie serce nie sługa. Uwazam tez ze kiedy kobieta ma obcasy i wtedy jest odrobine wyzsza to wtedy jest ok.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 169 dni temu Posty: 133 Skąd: stamtąd
Profil:
Wysłany: 2008-08-12, 19:33
Podobnie jak Rokisss, mam 1.70 a mój chłopak 1.93
pamietam jak nie mogłam sie przyzwyczaic że staje na palcach albo sie wyciągam żeby mu sięgnąc do szyi a teraz? nie wyobrażam sobie żeby był niższy
Informacje: Dołączyła 164 dni temu Posty: 1857 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-12, 20:52
Moj jest wyzszy ode mnie o 17cm i jak dla mnie tak jest idealnie, moge nosic wysokie obcasy (ale i tak za czesto nie nosze bo nie lubie )Gdyby byl nizszy ode mnie podejrzewam, ze troche by mi to przeszkadzalo, ale pewnie bym to zaakceptowala z biegiem czasu...
Wzrost: około 176
Włosy: Ciemne
Stan: Zajęty
Partner: Marta
Wysłany: 2008-08-12, 22:08
pozwolę sobie zabrać głos jako, że tworzę typ pary której dotyczy temat. Moja Marta jest jakieś 5cm ode mnie wyższa i minimalnie widać różnicę przy normalnym obuwiu. Generalnie ona jednak z tego nie robi problemu (nie zakłada też szpilek ) i jesteśmy z sobą bardzo szczęśliwi. Plus jest wspaniała, bo zawsze jak to mówi to zaznacza, że to ona chciałaby być niższa, a nie że ja jestem mały. Jedyne czego jej brak to, że chciałaby tonąć w moich ramionach a teraz praktycznie jednak jesteśmy sobie równi.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 461 dni temu Posty: 6022 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-12, 23:02
Lukasz jest jakies 15cm wyzszy,ale jak zaloze moje koturny to jestesmy prawie rowni
Lubie wysokich facetow ale przypuszczam,ze gdyby moje serducho wybralo kogos kto bylby nizszy lub tego samego wzrostu to pewnie jakos bym sie nauczyla z tym zyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum