Jestem nieduża więc nie sądzę żebym znalazła faceta niższego ode mnie, poza tym nie szukam bo mam mojego misia , który ofkz jest ode mnie wyższy ok 20 cm i jest ok! Moja siostra natomiast ma niecałe 1,50 a ma faceta 1,95 tu dopiero jest różnica, ja już przywykłam, ale trochę śmiesznie to wygląda, tym bardziej że ona jest drobna a on przy sobie, ale przecież miłość tu się liczy!
Mój pierwszy facet byl wyzszy o jakies 35cm wiec tez to smiesznie wygladalo ale kiedy sie kocha to naprawde nie zwraca się ma to uwagi teraz to jest jakies 20 cm róznicy
moj chłopak ma 180, ja mam 175cm wzrostu. Więc, praktycznie jestesmy równi! a jak zalożę buty na obcasie to jestem wyższa. Jednak to żaden problem. To wszystko jest nieważne. zresztą jakoś tak jest w przyrodzie(na ulicach można zauważyć)że pary dobieraja się:niska kobieta i wysoki meżczyzna oraz wysoka kobieta i niski meżczyzna-można powiedziec, że uzupełniaja się
Dla mnie osobiście większość mężczyzn jest niskiego, średniego wzrostu. Dlatego niemiałam dużego wyboru i musiałam brać i zadowolić się tym co jest hehe
cóz nie zdażylo mi sie jeszcze mieć faceta np niższego ode mnie...moj jak dla mnie jest idealny... ale jakby sie tak zastanowić to moim zdaniem nie wzrost lecz uczucie sie liczy.... chociaz wizualnie lepiej wygląda jak facet jest wyższy...ja przynajmniej tak uważam
Profil: Imię: Wiki
Wzrost: 165
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: T.
Wysłany: 2008-02-12, 09:32 ;-)
Ja wolę gdy facet jest wyższy od swojej kobietki .Chociaż kiedyś się spotykałam z facetem mojego wzrostu, czułam się nieco skrępowana.Mój obecny facet jest wyższy ode mnie co bardzo mnie cieszy .
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 461 dni temu Posty: 546 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-12, 18:02
Ja mam 178 cm a mój Rafcoi ma 190 Także nie mam tego problemu. Mój poprzedni facet był trochę niższy ode mnie i babcia mi zawsze zwracała uwage, że jak z nim idę to sie "garbię". Ale jakoś tak samo mi to wychodziło, nieświadomie... Teraz już nie chciałabym mieć niższego faceta jakoś...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 412 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-16, 00:26
ani mój ani czyjś mi nigdy nie przeszkadzał...miłośc jest ślepa agacia0024 podobno wysocy faceci uwielbiają małe kobietki i coś w tym jest bo często widuje takie pary
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
hmm... ja osobiscie nie lubię kolesi mniejszych ode mnie... musze mieć dużego faceta;] (te pierwotne instynkty, ta siła mraaaaaau ) Moj luby jest wyższy ode mnie o jakieś... 15-17 cm, więc nie narzekam;]
[ Dodano: 2008-02-21, 23:16 ]
anusek napisał/a:
ani mój ani czyjś mi nigdy nie przeszkadzał...miłośc jest ślepa agacia0024 podobno wysocy faceci uwielbiają małe kobietki i coś w tym jest bo często widuje takie pary
a powiem Ci, że nie do konca;) Mateusz jest bardzo zadowolony z mojego wzrostu etc.;] i twierdzi, że to małe kobietki lubią wysokich panów;] a w tym niewatpliwie ocs jest;]
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 318 dni temu Posty: 1
Profil: Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-26, 21:55
Osobiście podobają mi się wysocy, jak zresztą chyba większości najlepiej jakieś 15 cm różnicy albo nawet więcej. Chyba niezręcznie bym się czuła z facetem niższym od siebie. Miałam faceta niewiele wyższego i już był problem kiedy chciałam ubrać szpilki. No ale mimo wszystko miłość najważniejsza Jeśli ludzie się w sobie zakochują to chyba wzrost nie gra roli.
_________________ "I can fly, but i want his wings..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum