Rejestracja Zaloguj  

Chat [1] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wzrost... czy dla was ma znaczenie//
Autor Wiadomość
oOmikuniaOo 

Informacje:
Dołączyła 503 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: 171
Włosy: blond
Stan: mam chlopaka..:P
Partner: mój Damianek..

Wysłany: 2007-10-24, 13:05   

natala i dobrze że dla ciebie nie ma różnicy... ważne że jesteście szczęśliwi :mrgreen: gorzej by chyba wyglądało jakbyś to ty miała 182 a on 154 :mrgreen: :mrgreen:
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

REKLAMA

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 457 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-14, 11:23   

facet nizszy ode mnie?odpada nie zwracam uwagi na facetow nizszych ode mnie.Zawsze mialam wysokich i przy tym zostane.Wysocy faceci sa boscy :-P

katti 
Szmaragdy i diamenty

Informacje:
Dołączyła 420 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna

Wysłany: 2007-11-16, 23:45   

moj Misiu jest mojego wzrostu (jak chodze na plaskim obuwi) gdy naloze obcasy jest jakies 5 cm nizszy. razilo mnie to....widzialam spojrzenia ludi jak szlismy razem....ale co mnie obchodza inni! z innymi nie zyje! a misiek jest facetem w 100 %. super kumpel, zajebisty facet, zabojczy kochanek :mrgreen:

nie obchodzi mnie zdanie innych ludzi!!! tylko wlasne sczescie <bezradny>

tuptunio 
aniołek ;)

Informacje:
Dołączyła 424 dni temu

Profil:
Imię: sylwia

Wysłany: 2007-11-17, 09:32   

ja mam 171 a mój R. 179cm i jak ubiore szpilki to jesteśmy praktycznie równi :-/ no ale nie jest tak żle, chociaż przydałoby sie jeszcze z 5cm (wzrostu oczywiście :mrgreen: ) :-P nie podabają mi sie pary gdzie to ona "góruje"

_eta 
eta

Informacje:
Dołączyła 593 dni temu

Profil:
Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz

Wysłany: 2007-11-17, 13:26   

no ja powiem ze dla mnie ma znaczenie... może to już jakaś choroba.. ale nie mogłabym mieć niższego faceta albo takiego jak ja.... ja sie z tym źle czuje ;/
mój ma 194 ja 173... :)

NK->Edyta Zamojska-Kraków

oOmikuniaOo 

Informacje:
Dołączyła 503 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-18, 18:37   

katti, ty sama masz 164, i twój facet rzeczywiście jest niski.. no ale dobrze że tobie to odpowiada i nie jest ci z tym źle... to ty masz sie dobrze czuc..:]
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

katti 
Szmaragdy i diamenty

Informacje:
Dołączyła 420 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna

Wysłany: 2007-11-19, 10:11   

Jezeli jest niski ale mi z nim dobrze to mam go zostawic tylko dlatego , ze Bozia nie dala mu wzrostu ? Jak czytam wasze komentarze to przypominaja mi sie spojrzenia (nie zawsze ale sa ) ludzi na ulicy jak idziemy razem.
Smutna jest presja ludzi. Ja obiecalam sobie nie patrzec na to co ktos inny mowi. Przyznam , ze chcialabym zeby byl wyzszy . no ale....Jest swietnym partnerem, cudownym czlowiekiem, nie skresla sie za takie rzeczy.....przynajmniej nie ja.

:-(

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 559 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-20, 12:54   

ale nikt nie powiedział, ze wzrost jest kluczowy ;)
ty jesteś niska, on też. mnie to różnicy nie robi . ważne, że jest wam dobrze a wzrost nei ma znaczenia!: )

niki 

Informacje:
Dołączyła 720 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2007-11-20, 16:41   

zwracam uwage na wyzszych facetów, źle bym sie czuła z nizszym , choc nie komentuje takich par. Moja siostra ma nizszego od siebie faceta ( nie jest jej łatwo znalezc wyzszego), dla mnie ważne jest, że jest z nim szczęśliwa, a nie , że on jest od niej niższy i to całkiem sporo

sinless 

Informacje:
Dołączyła 534 dni temu

Profil:
Stan: [zaręczona]

Wysłany: 2007-11-21, 07:53   

je też - zdecydowanie wyższy!
Podobnie jak większość źle się czuję przy niższym bądź równym facecie.
Sama mam tylko 165cm więc z takim niskim chłopakiem... nieeee :-x

...ale miłość nie wybiera ;-)

http://pl.youtube.com/wat...feature=related

oOmikuniaOo 

Informacje:
Dołączyła 503 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-22, 18:31   

katti, przecież nikt nie pisał tu o tym ze powinnas zostawić go bo jest niski.. ważne jest uczucie które was łączy..! nie to czy jest wyższy czy niższy...

anusek 

Informacje:
Dołączyła 412 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-24, 19:00   

ja mam 159cm więc większośc facetów jest wyższa :-D ale i tak nie zwracam na to uwagi,miłośc podobno jest ślepa ;-)

Carolyna

Informacje:

Profil:

Wysłany: 2007-12-01, 00:10   

Jestem w 99% pewna, że nie zakochałabym się w takim mężczyźnie - niższym ode mnie.
Dlaczego ? Ponieważ znam siebie i wiem, że nie spojrzałabym na niego w kwestii mojego partnera, a raczej tylko kolegi czy znajomego.
To może brzmi brutalnie, ale nie chciałabym być - i nie jestem - z koczkodanem. Przykro mi.

kamena 

Informacje:
Dołączyła 393 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-12-16, 20:25   

Carolyna, no fakt, jak dla mnie to za ostro powiedziane:/ koczkodan bo niski? zrozumiałabym jakby był baaardzo kudłaty, to wtedy kojarzy się troche z małpką:P

W swoim życiu byłam w 3 poważnych związkach. Każdy z partnerów był ode mnie wyższy:
1. jakieś 172
2.175
3. obecny i ostatni 185

Sama jestem niska (160-2- zalezy o jakiej porze dnia sie mierzę hehe) więc nietrudno znaleźć mi wyższego faceta. I teraz sobie nie wyobrazam, żebym mogła mieć faceta mojego wzrostu (bo niższy to juz by było przegięcie, musiałby mieć jakieś 155 cm:P), ale kurde no jakby miał w sobie to coś, co by sprawiało że mi kolana miękną, ponad to byłby przyjacielem i partnerem na życie, to przez wzrost miałabym rezygnowac z miłości??? Bez przesady.

Kiedyś widziałam taką parę: dziewczyna bite 180, koleś niewiele ode mnie wyższy (stałam blisko) i całowali się, tulili. Ładnie razem wyglądali, nie standardowo ale widac było, że się kochają. A to jest chyba najważniejsze co?

Zielonooka 
Lady in red

Informacje:
Dołączyła 419 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2007-12-16, 20:35   

Ja przy faceci mojego wzrostu nie czuję się bezpiecznie. Ja mam 170 cm, a mój Sebastian 194, więc to duża różnica wzrostu, ale dla mnie wymarzona i nie mogłabym mieć mniejszego faceta, tym bardziej, że mój jest dobrze zbudowany, a nie chudy.

Odpowiedz do tematu