Rejestracja Zaloguj  

Chat [1] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wzrost... czy dla was ma znaczenie//
Autor Wiadomość
Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 767 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)

Wysłany: 2007-09-04, 10:18   

No dla mnie nie ma znaczenia bo strasznie ciężko o faceta niższego odemnie :mrgreen: kiedyś spotykałam się z kolegą co miał 198cm wygladałam przy nim jak małe dziecko :mrgreen: A mój miś ma 180 i jest ok sięgam mu do piersi więc nawet na mega wysokich szpilkach jestem niższa od niego ;-)

REKLAMA

Wiolka 
Wiolka

Informacje:
Dołączyła 490 dni temu

Profil:
Imię: Wiolka
Wzrost: 174
Włosy: ciemny blond
Stan: jeszcze panna
Partner: Karol

Wysłany: 2007-09-10, 22:45   

o ile wiek mi nie przeszkadza...to chyba bym głupio sie czuła, gdyby mój mężczyzna był niższy...

chocolate 
like a toy

Informacje:
Dołączyła 501 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: 167
Włosy: jasne
Nastrój:
agresywna

Wysłany: 2007-09-10, 23:33   

Dla mnie wzrost nie ma wiekszego znaczenia;) chodzilam z gosciem ktory byl wyzszy ode mnie prawie o 40 cm ^^ czasem stwarzalo to problemy.. ale:) ni żałuje ani dnia;D.. a fakt faktem wygladalam z nim jak dziecko z ojcem:D moj maciek jest troszke wyzszy ode mnie..idealnie wyzszy:)

zabcia 

Informacje:
Dołączyła 487 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: planuje zmiane - eksperymenty
Stan: on mowi, ze juz jestem jego zona

Wysłany: 2007-09-11, 08:53   

Moje Kochanie ma 186 cm a ja 173 i mysle, ze to idealna roznica!jak ubieram buty na obcasach to jestem prawie taka jak on ;-)

oll_03 

Informacje:
Dołączyła 474 dni temu

Profil:
Imię: Oll
Wzrost: za niska :P
Stan: in Love :)
Partner: Adaś :*

Wysłany: 2007-09-24, 15:50   

Heh :) ja nie zwracam uwagi na wzrost :) w przeciwnym wypadku pewnie nie byłabym teraz z moim Adaśkiem ;) On ma ponad 190 cm wzrostu, a ja raptem 167 :lol: Na początku, owszem, róznica troche razi w oczy, ale to kwestia przyzwyczajenia :) Teraz wydaje mi sie jakbyśmy byli mniej więcej^^ tego samego wzrostu :P

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 559 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2007-09-25, 10:59   

Swoja droga kiedys to ja sie martwiła, ze nie znajdę faceta bo jestem za niska ;-)

Kasiula 

Informacje:
Dołączyła 486 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: wystarczy ;)
Włosy: brunetka
Stan: zajęta

Wysłany: 2007-09-25, 14:06   

Ja nie jestem zbyt wysoka, więc ciężko by mi było znaleźć faceta jeszcze niższego ode mnie. Ale rzeczywiście, przeszkadzałoby mi to, gdyby mój facet był niższy. Na szczęście mój ma ponad 1,80 i jest ok :mrgreen:

Madae 

Informacje:
Dołączyła 587 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-09-25, 16:13   

ja mam kolege ktory jest mojego wzrostu (czyli straszny qrdupel :P ) ale nadrabia to wygladem i harakterem :D nie mialabym nic przeciwko jesli by aqrat o niego chodziło :P ale mam to szczescie ze mój obecny jest sporo wyzszy :D tez kolo 180cm :D :D mysle ze nizszego od siebie to predko nie znajde hahahaha wiec nie mam za bardzo czym sie przejmowac :D wole wyzszych facetow :D ale gdyby to była prawdziwa miłosc :D to mysle ze nie zwracałabym wiekszej uwagi na wzrost :mrgreen:

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 559 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-10-08, 21:58   

no raczej dziwnie bym się czuła jakby facet mój był o kilkadziesiąt cm ode mnie wyższy..
albo niższy! :P
Radek jest wyższy tak optymalnie. o jakieś 10 cm.. co najmniej :P

Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 456 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna

Wysłany: 2007-10-15, 11:47   

Serce nie sługa a jeśli miałabym wybór pomiędzy niższym ode mnie ale wiedziałabym że to ktoś na zawsze a wyższy ode mnie ale czułabym że to nie jest ktoś na zawsze to ...............................logiczne co bym wybrała :-)
Obecnie dużo jest par gdzie kobieta jest wyższa. Mnie to nie razi. Patrzę na inne cechy ale rozumiem osoby, którym by to przeszkadzało.
Pozdrawiam wszystkie zakochane pary gdzie pani jest wyższa :-) Powodzenia

angolek 

Informacje:
Dołączyła 466 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-10-15, 20:51   

Ej... Powiedzcie mi gdzie się rodzą tacy wysocy faceci, bo ja mam 175 cm i jeszcze jak założę szpilki to czuję się z deczka za duża. :-P No chyba, że nie jestem aż taka wysoka tylko faceci są niscy. <bezradny> :mrgreen:

oOmikuniaOo 

Informacje:
Dołączyła 503 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: 171
Włosy: blond
Stan: mam chlopaka..:P
Partner: mój Damianek..

Wysłany: 2007-10-16, 11:07   

angolek, heh 175.. jak piszą w necie to wysoki wzrost, ale nie jesteś DUŻA... :-P ładniej brzmi wysoka :-P :-P ja mam 171 a mój facet już 180 SŁUCHAJCIE NIE WIEM CZEMU ALE PODRÓSŁ :-P miał wcześniej 177... i byl w sam raz jak dla mnie... :mrgreen: nie martw się angolek jest sporo wysokich chłopaków.. :mrgreen: i sporo jeszcze wyższych dziewczyn od ciebie.. wiecie w sobote moja siostra robiła 18-stke rodzinna, i przyjechała jej chrzesna z córkami... kurcze sporo czasu ich nie widzialam... jedna z nich chodzi do 2 gimnazjum i ma ok 182..!!! ehmmm i naprawde wygląda na bardzo dużą... no ale cóż...
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

angolek 

Informacje:
Dołączyła 466 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-10-16, 20:01   

Hmm... Czyli raczej powinnam się cieszyć, że mam tyle, a nie więcej niż zamartwiać się, że jestem za wysoka? :-P Heheh dobra. :mrgreen:

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 522 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-10-16, 21:01   

oOmikuniaOo napisał/a:
SŁUCHAJCIE NIE WIEM CZEMU ALE PODRÓSŁ

Heh, mnie to w ogóle nie dziwi, to my szybciej przestaniemy rosnąć, a faceci przecież czasem rosną nawet w wojsku... Piotrkowi przybyło prawie 10 cm wzrostu, odkąd jesteśmy razem ;-)

natala 
Kocham mego Robaczka

Informacje:
Dołączyła 521 dni temu

Profil:
Imię: Natalia
Wzrost: 160
Włosy: ciemny blond
Stan: PANNA
Partner: :*Robert :*

Wysłany: 2007-10-16, 21:50   

U nas jest tak ze ja jestem bardzo malutko o mam zaledwie 154 :( :(:( a moje kochanie ma 182 :) , roznica jest ale nie dla mnie mi tam dobrze o ! :D

Odpowiedz do tematu