Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 767 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-09-04, 10:18
No dla mnie nie ma znaczenia bo strasznie ciężko o faceta niższego odemnie kiedyś spotykałam się z kolegą co miał 198cm wygladałam przy nim jak małe dziecko A mój miś ma 180 i jest ok sięgam mu do piersi więc nawet na mega wysokich szpilkach jestem niższa od niego
Dla mnie wzrost nie ma wiekszego znaczenia;) chodzilam z gosciem ktory byl wyzszy ode mnie prawie o 40 cm ^^ czasem stwarzalo to problemy.. ale:) ni żałuje ani dnia;D.. a fakt faktem wygladalam z nim jak dziecko z ojcem:D moj maciek jest troszke wyzszy ode mnie..idealnie wyzszy:)
_________________ ..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 474 dni temu Posty: 4 Skąd: Pabianice
Profil: Imię: Oll
Wzrost: za niska :P
Stan: in Love :)
Partner: Adaś :*
Wysłany: 2007-09-24, 15:50
Heh ja nie zwracam uwagi na wzrost w przeciwnym wypadku pewnie nie byłabym teraz z moim Adaśkiem On ma ponad 190 cm wzrostu, a ja raptem 167 Na początku, owszem, róznica troche razi w oczy, ale to kwestia przyzwyczajenia Teraz wydaje mi sie jakbyśmy byli mniej więcej^^ tego samego wzrostu
_________________ Bronić marzeń w bitwie o szczęście, o to by razem być
Ja nie jestem zbyt wysoka, więc ciężko by mi było znaleźć faceta jeszcze niższego ode mnie. Ale rzeczywiście, przeszkadzałoby mi to, gdyby mój facet był niższy. Na szczęście mój ma ponad 1,80 i jest ok
Informacje: Dołączyła 587 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-25, 16:13
ja mam kolege ktory jest mojego wzrostu (czyli straszny qrdupel ) ale nadrabia to wygladem i harakterem nie mialabym nic przeciwko jesli by aqrat o niego chodziło ale mam to szczescie ze mój obecny jest sporo wyzszy tez kolo 180cm mysle ze nizszego od siebie to predko nie znajde hahahaha wiec nie mam za bardzo czym sie przejmowac wole wyzszych facetow ale gdyby to była prawdziwa miłosc to mysle ze nie zwracałabym wiekszej uwagi na wzrost
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 559 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-08, 21:58
no raczej dziwnie bym się czuła jakby facet mój był o kilkadziesiąt cm ode mnie wyższy..
albo niższy!
Radek jest wyższy tak optymalnie. o jakieś 10 cm.. co najmniej
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 456 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-15, 11:47
Serce nie sługa a jeśli miałabym wybór pomiędzy niższym ode mnie ale wiedziałabym że to ktoś na zawsze a wyższy ode mnie ale czułabym że to nie jest ktoś na zawsze to ...............................logiczne co bym wybrała
Obecnie dużo jest par gdzie kobieta jest wyższa. Mnie to nie razi. Patrzę na inne cechy ale rozumiem osoby, którym by to przeszkadzało.
Pozdrawiam wszystkie zakochane pary gdzie pani jest wyższa Powodzenia
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Ej... Powiedzcie mi gdzie się rodzą tacy wysocy faceci, bo ja mam 175 cm i jeszcze jak założę szpilki to czuję się z deczka za duża. No chyba, że nie jestem aż taka wysoka tylko faceci są niscy.
angolek, heh 175.. jak piszą w necie to wysoki wzrost, ale nie jesteś DUŻA... ładniej brzmi wysoka ja mam 171 a mój facet już 180 SŁUCHAJCIE NIE WIEM CZEMU ALE PODRÓSŁ miał wcześniej 177... i byl w sam raz jak dla mnie... nie martw się angolek jest sporo wysokich chłopaków.. i sporo jeszcze wyższych dziewczyn od ciebie.. wiecie w sobote moja siostra robiła 18-stke rodzinna, i przyjechała jej chrzesna z córkami... kurcze sporo czasu ich nie widzialam... jedna z nich chodzi do 2 gimnazjum i ma ok 182..!!! ehmmm i naprawde wygląda na bardzo dużą... no ale cóż...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Dołączyła 522 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 21:01
oOmikuniaOo napisał/a:
SŁUCHAJCIE NIE WIEM CZEMU ALE PODRÓSŁ
Heh, mnie to w ogóle nie dziwi, to my szybciej przestaniemy rosnąć, a faceci przecież czasem rosną nawet w wojsku... Piotrkowi przybyło prawie 10 cm wzrostu, odkąd jesteśmy razem
U nas jest tak ze ja jestem bardzo malutko o mam zaledwie 154 :(:( a moje kochanie ma 182 , roznica jest ale nie dla mnie mi tam dobrze o !
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum