są i tacy kochana,są są także wszystko sie może zdażyć,ja kiedyś miałam chłopaka niższego od siebie o ok.4cm i powiem szczerze,że to co mogę stwierdzić po tym związku to to,że małe to wredne
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Może ja sie wypowiem:) Wiem że wzrost jest dla was ważny, ale chyba nie najważniejszy
mam tylko 172 cm wzrostu ale jakoś mi to nie przeszkadza - przecież nie podchodze do wyższych odemnie kobiet w celu podrywu, to naturalne:) . Zreszta jako facet nie czułbym sie komfortowa z wyższa odemnie kobietą.
dla mnie ma duze znaczenie, choć mój partner jest ode mnie wyższy tylko o 2 cm, tak czy tak musiałam porzucić moje kochane szpilki i przenieść sie i przyzwyczaić do płaskiego obuwia.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 114 dni temu Posty: 1291 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-15, 10:52
ja mam faceta wyższego o jakieś 3 centy i noszę obcaski, a co nie będę sobie żałować z resztą jest wtedy między nami różnica góra z 2 cm, więc to się w oczy nie rzuca
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 131 dni temu Posty: 651 Skąd: Tu! =)
Profil: Włosy: Różne;))
Stan: Na smyczy:P
Partner: Tomaszek =D
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-15, 17:39
Ja jak zaloze szpilki 10cm to jestem jeszcze od Tomcia o glowe nizsza:P moglo byc lepiej, ale i tak lepiej, gdybym to ja miala byc od niego wyzsza o glowe, a on na obcasach
Wysłany: 2008-12-03, 11:40
Szcezrze to u mojego bylego bardzo mi to przeszkadzalo choc tego nie mowilam nigdy- byl tego samego wzrostu co ja. Teraz kiedy juz nie jestesmy razem mam wyrzuty sumienia ze przez cos takiego bylam tyle razy na niego zla- bo to przeciez nie jego wina byla... POdla krowa jestem i tyle... MOj obecny facet jest wyzszy ose mnie o prawie 20 cm i czuje sie przy nim jak kurczaczek Ale fajnie jest miec wyzszego faceta
Ja jak zaloze szpilki 10cm to jestem jeszcze od Tomcia o glowe nizsza:P moglo byc lepiej, ale i tak lepiej, gdybym to ja miala byc od niego wyzsza o glowe, a on na obcasach
Potwierdzam Tak już całkiem poważnie,to jeśli facet jest wyższy od swojej kobiety nawet o te 25cm to nie jest problemem,gorzej jak to kobieta jest wyższa od faceta,chociażby 10cm
_________________ Dla Ciebie tu jestem,serce rozpalam i płonę...płonę miłością wielką jak świat i nieskończoną jak wszechświat :* ialteri vivas oportet, si vis tibi vivere
Ogólnie to jesli dwoje ludzi sie kocha i chce byc razem to wzrost na pewno nie ma większego znaczenia.Oczywiście lepiej zeby to facet był wyższy, znam takie pary u których jest odwrotnie i niestety czasami ludzoe oglądaja się za nimi na ulicy ( dziewczyna ma 182 i jest siatkarka a facet 0k 165)
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 131 dni temu Posty: 1047 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-12-06, 15:55
Masz rację MonikaK, ale jeszcze zanim ktoś jest już parą to patrzy na tego człowieka, a jeśli są kobiety, które nie lubią niższych facetów to pewnie też na niektórych nie zwrócą uwagi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum