Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 207 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-09-13, 10:25
a mi tam wzrost nie przeszkadzal nigdy Spotykalam sie zarowno z facetami mojego wzrosu, troszke wyzszymi jak i duzo duzo wyzszymi
wzrost przeciez nie jest wyznacznikiem
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 229 dni temu Posty: 6224 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-09-17, 19:01
wracajac do sprawy Gusi*22 to z jednej strony rozumiem bo facet mojego szefa ma 2metryi 17cm ja mam 168cm i zawsze kiedy mam sie z nim przywitac on schyla sie prawie w pół a ja staje naprawde na palce....
w sumie do mojego 168cm Tomek majacy 196cm pasuje swietnie
tylko ze nie wydajemi sie zeby byc z kims 4 lata (mam nadzieje ze dobrze doczytalam) i dopiero po takim czasie wlasnie z tego powodu zerwac bo to akurat jest dla mnie smieszne....
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 63 dni temu Posty: 835 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-17, 21:35
Ja zwracam uwagę na wzrost, jako że sama do niskich dziewczyn nie należę, więc trochę ciężko było mi znaleźć faceta wyższego ode mnie. Mój połówek jest wyższy o 6cm, także można powiedzieć, że się dobraliśmy
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 43 dni temu Posty: 864 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-27, 18:27
Cytat:
Mój połówek jest wyższy o 6cm, także można powiedzieć, że się dobraliśmy
gratulki
wzrost nie ma znaczenia kiedy kogoś się kocha,jest wiele takich udziwnionych par i wcale nie narzekają ale ja osobiście lubię trochę wyższych
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie mialam nigdy nizszego bo sama mam 156
mialam kiedys bardzo duzo wyzszego a teraz mam wyzszego ale bez przesady i jest swietnie. Czy moglby byc nizszy? gdybym sie zakochala to chyba tak ale smieszne by to bylo bo ja sama jestem taki krasnalek wiec wiecie.... No ale nie ma to dla mnie znaczenia:)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 63 dni temu Posty: 819 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-10-28, 11:47
Moj facet jest wyższy ode mnie jakieś 3 cm, nie więcej, dlatego zrezygnowałąm z wysokich szpilek...
W ogóle myślałąm o zrezygnowaniu z obcasów, ale jak sobie ostatnio kupiłąm takie buciki to wcale nie byłąm wyższa od D. więc spoko:)
Informacje: Dołączyła 35 dni temu Posty: 63 Skąd: 7 Heaven :D
Profil: Wzrost: 175
Włosy: szatynka
Stan: wolna, a jakże :D
Wysłany: 2008-10-29, 21:11
Nie mogłabym być z niższym facetem, do niskich nie należę i lubię czasami założyć wysokie obcasy.
Poza tym mój facet musi być wyższy, żeby był ktoś, kto będzie patrzył na mnie z góry od czasu do czasu hehe
Oczywiście też wolałabym mieć wyższego faceta od siebie, teraz tak mam ale jeszcze jakiś czas temu niestety nie miałam, był takiego samego wzrostu jak ja ale nie było tak źle, przyzwyczaiłam się do tego i przestałam zwracac na to uwage, przestało mi to przeszkadzac!
Nie ma tego złego...
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 80 dni temu Posty: 185 Skąd: Częstochowa
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 157 cm
Włosy: Różne;))
Stan: Na smyczy:P
Partner: T.:*
Wysłany: 2008-11-04, 18:15
Ja mam wyzszego... z racji tego, ze mam 158cm, no to ciezko by bylo chocby rownego znalezc:P Poza tym, wszystkich jakich znam sa duzo wyzsi ode mnie... moj Tomek ma jakies 185cm i musze lebek zadzierac, zwlaszcza, ze nie przepadam za obcasami:P znajome sie smieja, ze na 18stke kupia mi taborecik albo drabinke, co bym do tego mojego chlopa dostac mogla
Wysłany: 2008-11-10, 13:00
ja tam kiedys zawsze miałam szczescie do nizszych tzn odrobinkę ale zawsze ...
Teraz mój jest wyzszy ode mnie no i wole zeby facet był wyzszy bo sie jakos tak lepiej czuje )
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 43 dni temu Posty: 864 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Partner: <3
Wysłany: 2008-11-10, 13:33
kjujiczek napisał/a:
Ja bym niższego nie chciała
ja w zasadzie też nie ale wiadomo jaki której pisany jest?
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum