Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 269 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-07-22, 20:32 Wyrzucili maleństwo z okna!!!! :(
Normalnie jak dziś to usłyszałam w telewizji to nóż mi się w kieszeni otworzył:(:(:( Matka z męzem i babcia dziecka... w trójkę balowali w mieszkaniu w Warszawie... kobieta urodziła dziewczynkę i wyrzucili ją przez okno:( zakrwawioną z pempowiną, łożyskiem...i roztrzaskaną główką znalazł jakiś przypadkowy przechodzień:( masakra co się dzieje w naszym kraju;( tyle par stara się o dziecko, o maleństwo a oni... poprostu wyrzucili ją po pijaku z okna:(
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 323 dni temu Posty: 2319 Skąd: dolnośląskie
Profil: Imię: Madziaaa
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-22, 21:04
Widzialam material w telewizji.... okropnosc... nie umiem tego skomentowac...
Ale byla jeszcze jedna "historia" .. tym razem o ksiezulku-proboszczu gdzies spod Czestochowy, ktory namawial dziewczyne, z ktora mial romans (bo jak to inaczej nazwac) aby zabila ich dziecko
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 275 dni temu Posty: 6439 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-07-22, 21:16
tez słyszałam o tym incydencie, jak to można być takim potworem
rozumiem po wypiciu robi sie rozne rzeczy, ale nie doprzesady, zeby maleństwo yhh......
nie moge, normalnie bym na rozstrzał tych ludzi
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 323 dni temu Posty: 2319 Skąd: dolnośląskie
Profil: Imię: Madziaaa
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-22, 21:17
Mirabelka__22, radzil to za malo powiedziane nie chcial, zeby poddala sie cesarce, bo lepiej zeby dziecko umarlo... no normalnie co za czlowiek i to ksiadz
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 279 dni temu Posty: 7235 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-23, 07:37
jejku i niczemu winne malenstwo zginelo bo mamusia miala taki kaprys...
takich ludzi to na dozywocie powinni wsadzic do wiezienia.... przeciez to poprostu skandal
wiemjak moja ciocia cierpi z powodu wlasnie nieplodnosci nie moze miec dzidziusia ma wspanialego meza super domek i interes ale dzidziusia (tego szczescia malenkiego) nie maja a inni wyrzucaja to szczescie przez okno..... cos okropnego
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 177 dni temu Posty: 444 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-07-23, 08:08
Nie wiem czym te dzieci zawiniły... Parę miesięcy temu był też głośny skandal o ojcu, który bił swoje dziecko (nie wiem ile miało, ale mówic jeszcze nie potrafiło) za to, że zaczęło płakac i przeszkadzało mu w piciu alkoholu. Sporo jest zresztą takich sytuacji z pobiciem
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 269 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-07-23, 18:42
A wiele miesięcy temu słyszałam też o dziewczynce, którą jakaś rodzina adoptowała i strasznie sie nad nią znęcali:( bili ją a jak płakała to jej rany posypywali solą:'( tragedia
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum