Na samym początku naszego związku , przez jakis pierwszy tydzień może Marek mówił do mnie zamiast Karolina .....Ewelina. niewiadomo dlaczego , niegdy nie miał dziewczyny o tym imieniu, ani nawet nie ma takiej znajomej....
Hehe może poprostu przypasowałaś mu do tego imienia wiele jest takich sytuacji. Moja znajoma nie mówi do swojego męża Jarek, a tak na prawde ma na imię Tomek. Poprostu stwierdziła, że to imię bardziej do niego pasuję. No i rezultat?? Wszyscy teraz tak do niego mówią hehe
Ale myśle, że przypadek z wyższych postów to albo realna kobieta albo sen na jawie w obydwuch przypadkach trzeba troszke poszpiegować a w między czasie (gdyby prawdziwa miała okazać się wersja druga) poczytac może kamasutre albo jakiś poradnik sexualny żeby jeszcze lepiej zadowolić swojego faceta a jeżeli chcesz się dowiedzieć czy ma inna to musisz najpierw sprawdzic czy to nie laska z jakiegos filmu erotycznego. Jezeli nie to trzeba zerknac na tel chlopaka tam jest wszystko czego szukasz
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 100 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-30, 14:37
jak to się mówi , w miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolne ja może twierdzę, że jednak nie wszystkie, ale czasami bardziej drastyczne mają uzasadnienie
Informacje: Dołączyła 62 dni temu Posty: 7 Skąd: kraków
Profil: Imię: Hela
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-10-02, 18:57
Mój Luby czasami podczas rozmowy uracza mnie imieniem swej mamy lub siostry. Dobrze że nie dzieje się to w bardziej intymnych chwilach bo dało by mi to do myślenia hehe :P
Informacje: Dołączyła 126 dni temu Posty: 2300 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-02, 18:59
Sklera już w tym wieku? No ale dobra, bez OT
Mojemu póki co się nie zdarzyło, ale podejrzewam, że tak jakbym na niego weszła i to usłyszała, tak bym zeszła i wyszła z pokoju
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum