hehhe Olciiia ja sama jeszcze nie moge w to uwierzyc:) bo to brzmi jak jakis banal bylo zle a teraz od razu zareczyny ale niech inni mysla co chca ja jestem przeszczesliwa dziekuje Ci
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-11, 19:25
ble, gratuluję i cieszę sie twoim szczęściem ... nasz umysł niekiedy płata figle wiec jestem w stanie uwierzyć w jego słowa ale na twoim była bym czujna jednak obdarzyła go zaufaniem by czuł że mu ufasz ... te zaręczyny moim zdaniem świadczą o tym że to tylko drobny incydent i kocha cię i chce być z tobą ... jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Informacje: Dołączył: 444 dni temu Posty: 34 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Rafał
Wysłany: 2008-08-21, 00:23
nie wiem czy powinienem mowic ale ble, znam juz taki przypadek ze gosc zdradzał laske, i MOWIL PRZEZ SEN LUB PODCZAS STOSUNKU PRZEZ PRZYPADEK IMIE SWOJEJ KOCHANKI i gdy sytuacja wydawała sie byc beznadziejna i kiedy laska chciała go rzucic, ten sie oswiadczył, bo tka na prawde ja kochał i nie chcial ja stracic, ale miał ta 2... ale przypadkiem jego zdrada wszyła na jaw...nie zycze Ci tego bo jestem teraz z ta dziewczyna której gosc zrobił taki numer i wiem ile ona przechodziła po tym...pozdrawiam
ps. nie wierz w takie cos ze sni mu sie ciagle ta sama kobieta nie ma fikcyjnych osob ktore pojawia sie w snie wiecej niz 1 raz...to tez wiem z racji moich zainteresowan
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 212 dni temu Posty: 8 Skąd: Łomża
Profil: Imię: Jolusia
Włosy: Szatynka
Wysłany: 2008-08-21, 06:40
musiał fantazjować na temat kobiety o tym imieniu
_________________ I zakończyła się historia, w której serca dwa
Spotkały się by bić tylko dla siebie
On tu a ona tam wiedzieli już, że
Stworzeni nie dla siebie
Już nie mówił jej, że tęskni i że kochać chce
I myślał że nic nie wie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum