Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 392 dni temu Posty: 130
Profil:
Wysłany: 2007-11-06, 10:12 Wypadanie włosów
Chciałabym się Was poradzić jaki kosmetyk jest najlepszy na wypadanie włosów. Ostatnio mam z tym większy problem niż zwykle,i nic mi nie pomaga. Łykam cynk i pije pokrzywę a nawet smarowałam włosy olejkiem rycynowym. Wszystko bez efektu (
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 409 dni temu Posty: 383 Skąd: z nibylandi...
Profil: Stan: Zaświergolona ;)
Partner: Bartuś ;*
Wysłany: 2007-11-06, 13:04
A ja brałam DERMOBON ... w ziolowych sklepach do kupienia. Genialne tabletki ^^ teraz mam włosy mocne i paznokcie sie nia łamia a bralam tylko 3 miesiace
_________________ "W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie.
Sześć miliardów ludzi na świecie.
Sześć miliardów dusz.
A czasami...
...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 689 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-11-06, 15:33
moje kumpele jak miały z tym problem to wiem że kupowały ten skrzypomax czy coś takiego w aptece bo są tez podobno takie ampułki z Vichy, ale to już droższy interes, ale podobno efekty są rewelacyjne i szybkie.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 683 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-11-06, 15:38
Jewel napisał/a:
Mi pomogła odżywka WAX.
Mi równiez pomogła a kudły to mi normalnie garściami wychodziły do kupienia w aptece cena od 18 -28 zł zależnie od wielkości. Nakłada się ją po umyciu głowy i owija głowę ręcznikiem , zostawia na 30 minut.Potem wystarczy spłukac efekty bardzo szybko są widoczne
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 370 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-11-06, 18:32
a ja zarzywam krzepowite czy jakos tak sie nazywa, 40 dni kuracji itd, ale dziala juz na moich wlosach po okolo 2 do 3 tygodni. pozdrawiam, a poze tym t sobie kupilam szampon i odrzywke dave przeciwko wypadaniom wlosow spowodowanym ich lamliwoscia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum