Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 142 dni temu Posty: 2955 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-13, 20:11
ja mam tak bardzo malo wlosow
mi wypadaja bardzo i widac nawet gdzie niegdzie moja skore glowy tak mnie to denerwuje ;-/
czy znacie jakies szampony czy cos zeby byly puszyste wlosy i wogule?
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 80 dni temu Posty: 80
Profil:
Wysłany: 2008-09-14, 12:04
a ja polecam coś co każda z nas zna... albo przyjamniej slyszala o tym-chocby od swoich babci. NAFTA KOSMETYCZNA. jak dla mnie cud miod;D na poczatku bylam sceptycznie nastawiona... ale wyglad moich zniszczonych wlosop razil-a uwielbiam z nimi kombinowac. fakt ma minusy- ciezko ja zmyc... ale da sie przyezyc. jak dla mnie najlepsza z ANNY NAFTA KOSNETYCZNA Z OLEJKIEM RYCYNOWYM- wlosy rosna szybciej, sa lsniace i NIE WYPADAJA. probowalam tez z tej samej firmy nf z pokrzywa i mikroelementami, jednak z olejkiem rycynowym najjj... POLECAM:)
_________________ ...jestem wodą wrażliwą na dotyk...
Wysłany: 2008-09-30, 22:12 Inneov homme i gęstość włosów - stosował ktoś?
mnie i mojemu facetowi bardzo wypadają ostatnio włosy - pewnie to efekt jesiennego przesilenia. wyczytałam, że bardzo skuteczne preparaty to tabletki z serii Inneov (podobno skuteczniejsze niż wszelkie skrzypy i pokrzywy). Stosował ktoś z was któryś z tych specyfików?
mamy podobny temat - scaliłam
Ostatnio zmieniony przez Kahela 2008-09-30, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum