Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-30, 18:53
krowka17 napisał/a:
nie kurna leki i maseczki i tableteczki tylko owoce warzywa i jesc ile wlezie^^
czasem tak włosy wypadają że warzywa nic nie daj, ilość składników odżywczych z warzyw i owoców jest mała musiała byś zjadać je tonami.... czasem wystarczą witaminy np. skrzyp czasem trzeba stosować drogie specyfiki no i nie zawsze pomagają ....
Cytat:
mi bardzo włosy wypadają..bo nie jem nic
nie jedzenie nic .... czyli jedzenie bardzo mało ogólnie pożywienia w twoim wieku może skończyć sie nie tylko wypadaniem włosów ale i zębów, łamliwością kości, problemami z jajeczkowaniem a o twojej starości to już nie chcę myśleć więc dobrze ci radzę zabierz sie wreszcie za jedzenie ....
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-31, 15:30
krowka17, to radzę wizytę u lekarza i citropepsimal (czy jakoś tak) przed posiłkiem (na pobudzenie apetytu) bo zniszczysz sobie całe ciało nie tylko włosy
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-02, 09:52
kattie21, mama to samo na wołsy pamiętaj nakładać mało i najlepiej nie pokazywać sie ludziom .... bo u mnie na włosach zostaje to i mam jakby brudne tłuste a jak dam za dużo to mam włosy jak na żelu .... mnie po tym strasznie głowa zaczęła swędzieć i dostałam łupieżu wiec przestałam używać ale efekty po 3 tygodniach widziałam stosowałam w połączeniu z szamponem dermena .... na zmianę jedne dzień szampon na drugi wieczorem nakłada łam żel i z samego rana załamywałam szponem .....
fajna babka, wlasnie zauwazylam, ale niby raz uzylam a juz dzis mniej wlosow w szczotce zostalo... wiec nie wiem, moze sama sobie wmowilam ze dziala hehe zobaczymy co dalerj bedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum