wszystkie Kobietki które macie problem z wypadaniem włosów: skrzyp w tabletkach i cynk. Ja miałam straszny problem - myślałam że będę łysa.....no i proszę moja Pani dermatolog zdziałała cuda......
unifine, hmm ciekawe,dobrze wiedziec
A mi sie teraz strasznie wlosy krusza i wypadaja jak zmienila koloro wloso normalnie strasznie,tak jakbym miala popalone
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 513 dni temu Posty: 4935 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-03-23, 13:05
ostatnio slyszalam, ze na wypadanie wlosow dobry jest chrzan. trzeba nim trzec glowe i przykryc pozniej woreczkiem foliowym na 5 min. az zaparuje.
tylko nie chrzanem ze sloiczka
Informacje: Dołączyła 244 dni temu Posty: 353 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-03-29, 15:39
a moja mama łykała capivit A+E forte i powiem że też spróbowałam i widzę poprawę no i oczywiscie stosuje jeszcze do tego maski z olejku rycynowego czy nafty kosmetycznej a wcześniej wspomagałam włoski maską WAX
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 318 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 15:43
ja byłam na jakiejś kuracji w salonie loreala,faktycznie pomogła jadnorazowo kosztuje 70 zł,byłam na 2 w odstępie 2 tygodni i włosy były duuużo zdrowsze i mocniejsze i już tak nie wypadały
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
"Capivit Piękne Włosy": stymuluje nieaktywne cebulki, przez co przyspiesza wzrost nowych, pięknych włosów,
odżywia włosy sprawiając, że stają się grubsze
"Preparat polecany jest również jeśli włosy są słabe, łamliwe, cienkie lub nadmiernie wypadają"
capivit.jpg
Plik ściągnięto 103 raz(y) 8,96 KB
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-06, 14:25
Donn to daj znac za jakis czas czy dzialaja,a drogie sa? Moze sobie kupie jak bede teraz w domciu.
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-06-06, 14:27
daj znac jakie efekty będą .... ja od miesiąca skrzypovitę wcinam no i myję głowę szamponem dermena no a potem żelem z tej samej serii nacieram skórę głowy i jak na razie to powiem wam że teraz to praktycznie połowę włosów mniej mi wypada.... ale nosi mnie za jakimś balejażem czy czymś na weselicho tak że bieda
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-06, 14:30
no ja tez biore cos ze skrzypem,nie pamietam nazwy bo mama wyslala mi bez opakowania (same listki ,bez pudelka)ale pamietam,ze w gazetach Alicja Bachleda to reklamowala
ma to dzialac na paznokcie i na wlosy no i przyznaje,ze czuje ze paznokcie robia sie twardsze,tyle ze ja taka zapominalska,ze zapominam brac co troche i dlatego te efekty chyba sa slabsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum